Mallorca tarjoaa monenlaista majoitusta

Carrossa-hotelin altaalta avautuu hienot maisemat.


 

Mallorca tarjoaa monenlaista majoitusta

 

 

 

Mallorca on kaikenikäisten suosiossa pitkien valkoisten hiekkarantojen, kauniin luonnon ja kristallinkirkkaan meren ansiosta. Se tarjoaa jokaiselle jotakin niin rentouttavaan kuin aktiiviseen lomaan. Saari tarjoaa myös monenlaisia majoitusvaihtoehtoja vaikkapa modernissa avantgarde-hotellissa Palman sydämessä, viihtyisässä perhehotellissa tai viehättävässä kylähotellissa.

 

Kaikki Mallorcan majoitusliikkeet noudattavat tarkkoja toimintatapoja, joilla varmistetaan, että vieraiden oleskelu kohteessa on mahdollisimman turvallista. 

 


 

 

 

 

 

 


Mallorcalla on laaja valikoima hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja kaikenikäisille erilaisten kiinnostuksenkohteiden mukaan - golfia, patikointia, pyöräilyä tai rannalla makoilua. Saaren hotellikapasiteetti on 60 prosenttia Baleaarien kokonaiskapasiteetista.

 

Keskipisteessä laatu ja erikoistuminen
Suuri osa Mallorcan hotelleista sijaitsee rannikolla tai Palmassa ja sen ympäristössä. Yhä useammissa hotelleissa käytetään uusinta teknologiaa ikimuistoisen kokemuksen tarjoamiseen vieraille, ja kestävään kehitykseen panostetaan voimakkaasti. Hotellit ovat yleensä erikoistuneet tarjoamaan esimerkiksi golfkenttiä, urheilutiloja tai leikkialueita ja uima-altaita pienimmille.

 

Tuntematon Mallorca
Jos haluat tutustua aitoon, turistialueiden ulkopuoliseen Mallorcaan, sinun ei tarvitse matkustaa kauas kaupungista. Maaseudulla on useita pieniä, viehättäviä hotelleja hiljaisissa pikkukylissä, joita ympäröivät saaren kauniit maisemat.

 

Luonnon keskellä
Tramuntana-vuoriston ja Pla de Mallorcan alueilla sijaitsevat hotellit ovat aivan luonnon läheisyydessä. Saat myös mahdollisuuden tutustua lähemmin saaren historiaan ja paikalliseen kulttuuriin. Voit majoittua historiallisissa ja kauniisti kunnostetuissa linnoissa, maatiloilla ja kartanoissa.

 

Aktiiviset matkailijat, jotka suunnittelevat vaelluslomaa vuoristossa, voivat majoittua myös leirintäalueilla, hostelleissa tai refugioissa, jotka ovat eräänlaisia retkeilymajoja.

 

Yksityiset huvilat
Monien hotellien lisäksi tarjolla on myös laaja valikoima yksityisiä taloja ja huviloita, joita voi vuokrata eripituisiksi ajoiksi. 

 

Turvallisuustoimenpiteet vieraille
Mallorca avattiin nopeasti uudelleen ja siellä otettiin käyttöön turvatoimia ja teknologiaa, jotta vierailijat olisivat mahdollisimman turvassa. Matkailuviranomaiset ovat esimerkiksi ottaneet käyttöön Playas Seguras APP -sovelluksen, joka näyttää, kuinka täynnä rannat ovat. Sovellus antaa myös tietoa uimaveden laadusta.

 

Voit aina tarkistaa saaren ajankohtaiset ohjeet ennen matkaa verkkosivustolta  www.mallorcaturismoseguro.com

 

 


 

 

 

Mallorcalta löytyy viihtyisiä maaseutuhotelleja rauhaa etsiville matkailijoille.


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries