Haikon kartano on hienostunut ruokakeidas


Upea luonto ympäröi Suomen kauneimmaksi kartanoksi kutsuttua Haikon kartanohotellirakennusta ja sen kylpylähotellin spa katselee edessä avautuvaa merenrantaa.

 

Haikon kartanolla on vuosien varrella ollut monta ihailijaa sekä kävijää. Taidemaalari Albert Edelfelt viihtyi kesähuvilassaan kartanon mailla kokonaiset 26 kesää maalaten.

Upea luonto ympäröi Suomen kauneimmaksi kartanoksi kutsuttua Haikon kartanohotellirakennusta ja sen kylpylähotellin spa katselee edessä avautuvaa merenrantaa.

"Me pyrimme tarjoamaan odotuksia ylittäviä kokemuksia. Terassimme on kesällä upea paikka ihailla kartanopuistoa, nauttia hyvästä ruoasta tai lasilliset kuplivaa uudesta baaristamme", kertoo keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotila.

"Yhdessäoloa, viinitietoa alan "pastorilta" ja ulkomailta vierailevien huippukokkien sekä omien keittiömestareidemme valmistamia ruokia – luvassa on todellista ruoan ja viinin juhlaa!"

Pöytään katetaan mm. kalaa Pohjanmereltä, rapuja Göteborgista ja haudutettua liharuokaa. Haikko on panostanut ympäristöohjelmaansa, ja kasvattaa itse suurimman osan yrteistä, kukista, marjoista ja kasviksista omalla kasvimaallaan – viinitapahtumassakin tarjoiltavat lisukkeet tulevat omilta mailta. 

Haikon Kartano osallistuu tänä vuonna myös Smaku Festivals-ruokajuhlaan, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden kokeilla alueensa eri ravintoloiden herkkuja edulliseen maisteluhintaan. 

Kartanoravintola tarjoilee Haikon Sunnuntaibrunssin vuoden loppuun saakka. 

Kesätiistait tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen kylpylävierailuineen sekä kirsikkana kakun päällä juhlaillallisen, jolla voi nauttia kartanon kuuluisan klassikkoaterian. Tänä kesänä myös suositut Joogalomat jatkuvat ja heinä-elokuun joogailut pyritään pitämään kartanopuiston mieltä hivelevissä maisemissa.

www.haikko.fi/hotelli

www.haikko.fi/tapahtumat

Majoitukseen sisältyy aina hotelliaamiainen, sisäänpääsy kylpylään (1,5 h) ja ilmainen pysäköinti. 

Lisätiedot ja varaukset: www.haikko.fi
 

"Me pyrimme tarjoamaan odotuksia ylittäviä kokemuksia. Terassimme on kesällä upea paikka ihailla kartanopuistoa, nauttia hyvästä ruoasta tai lasilliset kuplivaa uudesta baaristamme", kertoo keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotila.

 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Libanon - lomaparatiisista taistelukentäksi

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Stuttgartin Mercedes-museossa jo 13 miljoonaa kävijää