Singapore Air paras business-luokassa lentämiseen

Singapore Airilla on lentoyhtiöiden paras business-luokka. Asia käy ilmi

TradingPlatforms.com-verkkopalvelun markkina-analyysistä. Kuva: Singapore Air


 

TradingPlatforms.com-verkkopalvelun markkina-analyysin mukaan Singapore Air tarjoaa maailman parhaan asiakaskokemuksen business-luokassa. Sivusto perustaa päätelmänsä tutkimukseen, jossa vertailtiin eri lentoyhtiöiden tarjouksia. Tutkimuksessa lentoyhtiö sai bisnesluokan palvelun laadusta 9,57 pistettä kymmenestä.

 

"Singapore Airilla on viisikymmenvuotiset perinteet taata asiakkailleen luksusmatkailu", sanoo TradingPlatforms.comin talousjohtaja Edith Reads. Hän lisää: "Lentoyhtiö ymmärtää mukavuuden merkityksen liikematkustajilleen ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että heillä on kokonaisvaltainen kokemus". Sen motivaatio on saada sinut hyvin levänneenä ja virittyneenä kokoukseen laskeuduttaessa."

 

 

Mikä sitten on Singapore Airin menestyksen salaisuus?

 

Singapore Airin istuimissa on kaksi istumapaikkaa, Lazy Z ja Sundeck. Ensimmäinen on kehtoasento, joka keskittää ja tasapainottaa painosi istuessasi.  Jälkimmäinen on lounging-asento, jossa voit venytellä ja lepuuttaa jalkojasi rahin päällä.

 

Lisäksi istuimet muuntuvat täysimittaiseksi sängyksi, ja niissä on pehmustettu pääty, liinavaatteet, pussilakana ja tyynyt nukkumismukavuutta varten. Sinulla on myös konsoli kannettavan tietokoneen säilyttämistä varten ja kaikki elektroniikkaportit, joista saat virtaa laitteisiisi.

 

Voit varata pääruokasi päivää ennen lentoa.  Lisäksi voit valita 1 800 viihdevaihtoehdon joukosta KrisWorld-inflight-viihteen ansiosta. Lennosta riippuen voit myös vaihtaa kuulumisia perheen ja ystävien kanssa internetin välityksellä.

 

Aasialaiset lentoyhtiöt parhaita bisnesluokassa matkustettaessa

 

TradingPlatformsin esityksestä käy ilmi, että aasialaiset lentoyhtiöt hallitsevat kymmenen parhaan listaa. Qatar Airways otti toisen sijan pistemäärällä 9,29. Kolmannella sijalla seurasi Hong Kongin Cathay Pacific pistein 9,0. Kymmenen parhaan joukkoon kuuluvat myös muun muassa Etihad, Emirates ja Japan Airlines.

 

Euroopalla on kaksi edustajaa kymmenen parhaan joukossa. Turkish Airlines sijoittui neljänneksi pistemäärällä 8,86, kun taas Virgin Atlantic sijoittui kymmenenneksi saatuaan 8,43 pistettä.

 

Oseaniassa ja Pohjois-Amerikassa oli kummassakin yksi edustaja Air New Zealand ja Delta.

 

Singapore Air kertoi asiasta tiedotteessaan 23.6.2022.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries