Detur peruu loppuvuoden 2022 matkat

Deturin mukaan matkustajien, joiden matkoihin peruutukset vaikuttavat, ei tarvitse olla yhteydessä Deturiin, vaan yhtiöstä tullaan olemaan yhteydessä heihin matkustuspäiväjärjestyksessä. Peruutuneiden matkojen käsittely ja korvaus hoidetaan Deturin mukaan yleisten matkaehtojen mukaisesti.


 

Matkanjärjestäjä Detur ilmoittaa peruuttavansa loppuvuoden 2022 matkat liiketoiminnan vaikeuduttua. Yhtiö kertoo käynnistävänsä toimintaansa uudelleen uudella pääomalla.

 

Viimeiset vuodet ovat aiheuttaneet matkailualalle tavanomaista enemmän turbulenssia ja haasteita. Ensin pandemia, joka pysäytti maailmanlaajuisesti matkailu- ja ravintola-alan, ja sitten uudelleenkäynnistyksen vaikeudet. Euroopassa on nyt myös meneillään sota, joka vaikuttaa talouteen inflaatiolla ja heikentyneellä valuutalla sekä energiapulalla, samalla kun lentopolttoaineen kustannukset ovat nousseet jyrkästi. Tämä on johtanut siihen, että liiketoiminta on vaikeutunut ja johtanut uudelleenkäynnistyksen tarpeeseen terveen yrityksen varmistamiseksi. Detur on siksi päättänyt tarkistaa toimintansa ja käynnistää sen uudelleen uudella pääomalla. Koska tämä merkitsee muutoksia organisaatiossa ja organisaation prosesseissa, tuotanto ja operatiiviset toiminnot keskeytetään väliaikaisesti joksikin aikaa ja kauden 2022 loppuosa perutaan, kertoo Detur verkkosivullaan.

-Matkustajien joiden matkoihin peruutukset vaikuttavat, ei tarvitse olla yhteydessä meihin, vaan tulemme olemaan yhteydessä heihin matkustuspäiväjärjestyksessä.

Peruutuneiden matkojen käsittely ja korvaus hoidetaan
Deturin mukaan yleisten matkaehtojen mukaisesti.

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries