Scandic lisäsi kasvipohjaisia vaihtoehtoja hotelliaamiaiselle

 

Uudet aamiaistuotteet ovat nyt tarjolla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa sekä Scandicin operoimissa kansainvälisissä Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo -hotelleissa. Kuvassa chia-kookosvanukas.

Vastuullisuus on ollut Scandic-hotellien toiminnan ytimessä jo vuosikymmenien ajan. Syyskuusta alkaen Scandic on lisännyt täysin kasvipohjaisten tuotteiden sekä kasvisruokien valikoimaa hotelliensa aamiaistarjontaan. Hotellivieraille on nyt tarjolla enemmän vaihtoehtoja, jotka tekevät hyvää sekä itselle että luonnolle.

Kasvisten lisääminen ruokavalioon kiinnostaa kuluttajia, ja kiinnostus kasvisruokavaihtoehtoja kohtaan kasvaa koko ajan. Scandicin tuoreessa kanta-asiakaskyselyssä toistuivat toiveet kasvisruokavaihtoehdoista. Scandicin tavoitteena on nostaa kasvipohjaisen ruoan osuus hotelleissaan nykyisestä 49 prosentista 60 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. Samaiseen vuoteen mennessä myös syötäväksi kelpaavan ruoan hävikkiä vähennetään 25 prosentilla vuoteen 2019 verrattuna. "Jatkumona vuosikymmenten vastuullisuustoimillemme olemme jatkuvasti kasvattaneet kasvis- sekä luomu- ja lähiruoan osuutta tarjonnassamme. Sataprosenttisesti kasvipohjaisten aamiaisvaihtoehtojen lisääminen on yksi askel kohti päämääräämme. Aamiaisherkut sisältävät runsaasti kasviproteiinia ja ravinteita, joilla vireystaso pysyy korkealla ja nälkä loitolla pitkälle päivään", kertoo ravintolatoimenjohtaja Ville Ikonen.

"Toivomme vieraidemme kokeilevan aamiaisen uusia ravitsevia makuja, kuten energiaa antavaa chia-kookosvanukasta, puurobaarin rouheista steel cut -kaurapuuroa ja pehmeää kookos-kauratuorepuuroa. Kikhernepannarit, falafelit ja hernedippi ovat loistavia proteiinin ja kuidun lähteitä." Scandic aloitti yhteistyön kasvipohjaisiin ruokiin erikoistuneen Midsona Finland Oy:n kanssa. Pohjoismaiden johtavan luomu- ja terveystuotteiden valmistajan asiantuntemuksen avulla Scandic laajentaa kasvisruokavalikoimaansa hotelleissaan.

"Tarjoamalla entistä enemmän laadukkaita kasvipohjaisia vaihtoehtoja asiakkaille Scandic osallistuu luontokadon ja päästöjen vähennykseen, joita ruoantuotannossa maailmanlaajuisesti syntyy", toteaa Midsonan Brand Manager Kirsi Kaikko. Uudet aamiaistuotteet ovat nyt tarjolla kaikissa Suomen Scandic-hotelleissa sekä Scandicin operoimissa kansainvälisissä Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo -hotelleissa.

Scandic kertoi asiasta tiedotteessaan 21.9.2022.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries