Ras Al Khaima on monipuolinen matkakohde

Ras al-Khaima tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa niin seikkailijalle kuin perhelomailijallekin.


 

Ras al-Khaima (englanniksi Ras Al Khaimah) on aloittanut yhteistyön täyden palvelun edustustoimisto Relatedin kanssa. Related vastaa jatkossa kohteen PR-, markkinointi-, trade- ja MICE-toiminnoista Pohjoismaiden markkinoilla.

 

Ras al-Khaiman matkailuneuvosto (Ras Al Khaimah Tourism Development Authority) on valinnut Relatedin edustamaan kohdetta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Related vastaa kohteen PR-, markkinointi-, trade- ja MICE-toiminnoista, joiden tavoitteena on saada pohjoismaiset matkailijat kiinnostumaan tämän aurinkoisen ja luonnonkauniin emiraatin monipuolisesta ja autenttisesta elämystarjonnasta.

- Ras al-Khaimalla on erittäin paljon tarjottavaa pohjoismaisille matkailijoille: kuvankauniita hiekkarantoja, luonnonkauniita pyöräreittejä, vuoristovaelluksia, aavikkoseikkailuja ja runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Kaikki tämä löytyy varsin pieneltä maantieteelliseltä alueelta. Kun tähän lisätään Unescon kulttuuriperintökohteet, autenttinen tunnelma ja upeat paikalliset makuelämykset, Ras al-Khaima vastaa täydellisesti tämän hetken matkailutrendejä. Odotammekin yhteistyöltä paljon, Relatedin johtaja Henrik Koch sanoo.

 

Luontoa, kulttuuria ja autenttista tunnelmaa
Ras al-Khaima sijaitsee vain 45 minuutin päässä Dubain lentoasemalta, ja se on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pohjoisin emiraatti. Luvassa on vitivalkoisia rantoja ja ympärivuotista auringonpaistetta sekä kosolti luonto- ja kulttuurielämyksiä meren rannalla, aavikolla ja vuoristossa.

 

 

 

 

 

Ras al-Khaimassa sijaitsee esimerkiksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien korkein vuori Jebel Jais. Vuorelta löytyy maailman pisin vaijeriliuku, jolla on pituutta kolme kilometriä. Lisäksi on mahdollista tutustua Hajarvuoristoon luonnonkauniita vaellus- ja pyöräreittejä pitkin. Rannikolla on mahdollista vierailla alueen ainoalla arabialaisella helmifarmilla tai harrastaa nousuvarjolentoa, vesilautailua, sukellusta ja snorklausta. Aavikolla taas voi lähteä safarille, majoittua luksusteltassa tai nauttia illallista tähtitaivaan alla.

 


 

 

 

 

 

Ras al-Khaimalla on yli 7 000-vuotinen historia ja kulttuuri, ja kaikkialta välittyy sen autenttinen tunnelma. Emiraatissa on kulttuurihistoriallinen museo sekä neljä kohdetta, jotka ovat Unescon maailmanperintöluettelon aielistalla.

 

Teksti: Ras al-Khaiman matkailuneuvosto Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) / related.dk 5.10.2022

 







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries