TUI vie laskettelemaan Alpeille

Matkan hintaan sisältyy aina lennot, majoitus, sekä kuljetus. Kohteissa yhteistyökumppanina toimii TUIn laskettelulomiin erikoistunut brändi Cristal Ski. Italian ja Ranskan laskettelumatkoissa on aluksi tarjolla yli kymmnenen kohdetta ja yli 30 hotellivaihtoehtoa. Kuvassa Val d'Isère.


 

TUI laajentaa talvikauden lomavalikoimaa lisäämällä laskettelumatkat Alpeille. Ensin myyntiin tulivat Ranskan ja Italian Alpit ja myöhemmin syksyllä Itävallan suositut hiihtokeskukset. Tulevaisuudessa on suunnitelmissa laajentaa kohdevalikoimaa entisestään ja tarjota paljon erilaisia lomavaihtoehtoja laskettelusta kiinnostuneille asiakkaille, kertoo yhtiö tiedotteessaan.

Matkan hintaan sisältyy aina lennot, majoitus, sekä kuljetus. Kohteissa yhteistyökumppanina toimii TUIn laskettelulomiin erikoistunut brändi Cristal Ski. Italian ja Ranskan laskettelumatkoissa on aluksi tarjolla yli kymmnenen kohdetta ja yli 30 hotellivaihtoehtoa.

Näemme, että laskettelumatkoille Alpeille on suuri kysyntä ja meidän seuraava luonnollinen askel on vastata tähän kysyntään. Tällä lanseerauksella TUI Nordic vahvistaa entisestään asemaansa matkanjärjestäjänä, jolla on tarjota loma jokaiselle ja jokaiseen makuun, sanoo Tommy Serban, Commercial Director, TUI Nordic
.

 

Kohteet
Ranskan Alpit
Avoriaz
Chamonix
Tignes
Val Thorens
Val d'Isère

Italian Alpit
Cervinia
Courmayeur
La Thuile
Sauze d'Oulx
Sestriere

 

Hienoista rinteistään ja maisemistaan tunnettu Val d'Isère on yksi TUIn Alppikohteista.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries