Game of Thrones -studio avautui yleisölle Pohjois-Irlannissa

Game of Thrones Studio Tour sijaitsee alkuperäisellä kuvauspaikalla Banbridgessä, Pohjois-Irlannissa.


 

 

 

Warner Bros. Themed Entertainment ja Linen Mill Studios avasivat alkuvuonna 2022 HBO:n suosikkisarjan Game of Thronesin alkuperäisen kuvauspaikan yleisölle. Game of Thrones Studio Tour sijaitsee alkuperäisellä kuvauspaikalla Banbridgessä, Pohjois-Irlannissa. Fanit pääsevät tutustumaan Westerosin sydämeen, jossa on näytteillä upeita kuvia, kiehtovia kuvauspaikkoja, alkuperäistä rekvisiittaa ja pukuja sekä kurkistus suositun hittisarjan kulissien takaiseen maailmaan. 

 

Uudessa 10 000 neliömetrin interaktiivisessa universumissa fanit saavat tutustua moniin alkuperäisiin lavasteisiin, pukuihin ja rekvisiittaan, ja sen tavoitteena on päästää kävijät lähemmäksi Seitsemää kuningaskuntaa kuin koskaan ennen. Astu sisään Talvivaaran ikoniseen suureen saliin, jossa Jon Snow julistettiin Pohjoisen kuninkaaksi, näe Daenerys Targaryenin vaikuttava valtaistuin Lohikäärmekivi, tutustu lähemmin uskomattomaan rekvisiittaan, aseisiin ja visuaalisiin tehosteisiin ja opi lisää käsityöläistaidoista, joiden avulla GOT-universumi herätettiin ruudulla eloon.

Kokonaisvaltainen kaikkia aisteja hemmotteleva kokemus herättää Westerosin henkiin huippuluokan muotoilun ja teknologian avulla ja vie vieraat Kuninkaansatamaan, Talvivaaraan, Lohikäärmekivelle, Muurille ja sen takamaille.

- On todella hienoa päästä avaamaan ensimmäisen Game of Thrones Studio Tour -kierros Linen Mill Studios -elokuvastudiossa. Vierailu sarjan ikimuistoisimpien hetkien aidoilla kuvauspaikoilla on todella uskomatonta. Sarjan fanit ovat varmasti samaa mieltä, kun he näkevät lavasteiden, pukujen ja rekvisiitan hienot yksityiskohdat läheltä omin silmin", sanoo Peter van Roden, Senior Vice President, Warner Bros. Themed Entertainment.

- Iloksemme voimme vahvistaa, että Game of Thrones Studio Tour -kierroksen avajaispäivä Linen Mill Studios -elokuvastudioilla on 4. helmikuuta 2022 ja että lipunmyynti on alkanut maailmanlaajuisesti. Erityinen ja ainutlaatuinen kokemus herättää sarjan eloon ennennäkemättömällä tavalla, ja odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan fanit ja vierailijat läheltä ja kaukaa tervetulleiksi, kun ovet avataan - ja aloittamaan uuden luvun Game of Thronesin historiassa täällä Pohjois-Irlannissa. Nyt on aika kutsua fanit ympäri maailmaa astumaan Seitsemään kuningaskuntaan ja tekemään oma matka Westerosin läpi aikaisemmin yleisöltä suljettuna olleessa Linen Mill Studios -elokuvastudiossa, sanovat Linen Mill Studiosin johtajat Andrew Webb ja David Browne. 

- On todella jännittävää päästä avaamaan Game of Thrones Studio Tour -kierros Linen Mill Studios -elokuvastudiossa ja tarjota sarjan faneille erityinen syy varata matka Pohjois-Irlantiin vuonna 2022 ja sen jälkeen. Jo kymmenisen vuotta Pohjois-Irlanti on toivottanut tervetulleeksi faneja kaikkialta maailmasta, jotka ovat tulleet tänne katsomaan "oikeaa Westerosia" - upeita maisemia, rannikoita ja vuoria, jotka ovat olleet mukana joissakin sarjan ikimuistoisimmista kohtauksista. Dubliniin ja Belfastiin pääsee helposti, ja uusi Game of Thrones Studio Tour tarjoaa faneille loistavan tilaisuuden päästä kulissien taakse ja tutustua sarjassa käytettyihin lavasteisiin, rekvisiittaan ja pukuihin.

Seitsemän kuningaskuntaa herää henkiin juuri siellä, mistä kaikki alkoi, sanoo Niall Gibbons, Tourism Irelandin toimitusjohtaja.

Vieraiden ja henkilökunnan turvallisuus on Game of Thrones Studio Tour -kierroksen tärkein prioriteetti. Etäisyysvaatimuksilla ja hygieniatoimenpiteillä taataan, että kaikki vieraat voivat nauttia kokemuksesta turvallisesti. Katso lisää osoitteessa www.gameofthronesstudiotour.com

HBO:n menestyssarja Game of Thrones on esitetty yli 207 maassa ja alueella ja saanut ennätyksiä rikkovia arvosteluja. Kahdeksan tuotantokauden aikana sarjasta tuli yksi televisiohistorian suurimmista ja ikonisimmista sarjoista. Huhtikuussa 2021 tuli kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun ensimmäinen Game of Thrones -jakso tuli nähtäville, ja silloin juhlittiin The Iron Anniversarya, Rautavuosipäivää. Intohimoisten fanien iloksi tulossa on spin-off-sarja House of Dragon, jonka odotetaan saavan ensi-iltansa HBO:lla ja HBO Maxilla vuonna 2022.

Esittelyssä Warner Bros. Themed Entertainment Warner Bros. Themed Entertainment (WBTE) on osa WarnerMedian Global Brands and Experiences -liiketoimintayksikköä, ja se on maailman johtava toimija WarnerMedian ikonisiin hahmoihin, tarinoihin ja tuotemerkkeihin perustuvien paikkasidonnaisten viihdetapahtumien, live-tapahtumien, näyttelyiden ja teemapuistoelämysten luomisessa, kehittämisessä ja lisensoinnissa. WBTE on esimerkiksi The Wizarding World of Harry Potter -velhomaailman, Abu Dhabin Warner Bros. Worldin, WB Movie World Australia -elokuvamaailman ja lukemattomien muiden DC:n, Looney Tunesin, Scoobyn, Game of Thronesin ja Friends-sarjan inspiroimien elämysten takana. Taitavien yhteistyökumppaneidensa kanssa WBTE antaa faneille ympäri maailmaa mahdollisuuden tutustua kokonaisvaltaisesti suosikkibrändeihinsä ja franchise-tuotteisiin.

Esittelyssä Linen Mill Studios Linen Mill Studios sijaitsee Banbridgessä, Downin kreivikunnassa ja on John Hogg & Co:n tytäryhtiö. John Hogg & Co on pohjoisirlantilainen perheyritys, joka on toiminut jo 1800-luvulta lähtien. 

Banbridgen Linen Mill eli pellavatehdas perustettiin 1800-luvulla, ja sitä käytettiin yksinomaan pellavan tuotantoon. Paikallisen pellavateollisuuden taannuttua merkittävästi vuonna 2008 aloitettiin yhteistyö HBO:n kanssa. Seuraavina vuosina 75 prosenttia Game of Thrones -sarjasta kuvattiin Pohjois-Irlannissa - kolmasosa Linen Mill Studiosin alueella - huipentuen viimeisen eli kahdeksannen kauden kuvauksiin vuonna 2018. Linen Mill Studiosin Game of Thrones Studio Tour valmistautuu avaamaan ovensa helmikuussa 2022, mikä kääntää uuden sivun vanhan pellavatehtaan tarinassa, joka on esimerkki onnistuneesta sopeutumisesta teollisuuden muutoksiin.

GAME OF THRONES ja kaikki siihen liittyvät hahmot ja elementit: © & TM Home Box Office, Inc. (s21).

 

Pohjois-Irlannin matkailua Pohjoismaissa edustava related kertoi asiasta tiedotteessaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries