Nordic Choice Hotelsin operatiiviseksi johtajaksi Inka Uusitalo-Raoult

 

Inka Uusitalo-Raoult


 

Nordic Choice Hotels on nimittänyt Inka Uusitalo-Raoultin Suomen toimintojen operatiiviseksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Långvik Congress Wellness Hotelin general managerina ja ThousandLakesHotels Oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on myös kattavaa kansainvälistä kokemusta hotellijohtamisesta Belgiassa, Ranskassa ja Kiinassa. Tämä työkokemus antaa hyvät valmiudet Nordic Choice Hotelsin toiminnan kehittämiseen Suomessa.

Pohjoismainen hotellikonserni Nordic Choice Hotels jatkaa Suomen johtoryhmänsä vahvistamista. Inka Uusitalo-Raoult aloittaa uudessa Suomen markkinoiden Director of Operations -tehtävässään 17. marraskuuta. Yrityksen toiminta Suomessa kattaa 10 Kämp Collection Hotels -hotellia, F6-jäsenhotellin, 2 Clarion-hotellia ja tulevat Clarion ja Comfort-hotellit, jotka avataan Helsinki-Vantaan lentoasemalle vuonna 2024.

- Meillä on Suomessa erinomainen hotellivalikoima, joka jatkaa kasvuaan tulevina vuosina. Sen vuoksi vahvistamme nyt Suomen johtoryhmäämme operatiivisella osaamisella. On ilo toivottaa tervetulleeksi Inka Uusitalo-Raoult täydentämään organisaatiotamme. Inkan analyyttinen ja utelias persoonallisuus yhdessä tuloshakuisen ja ratkaisukeskeisen asenteen kanssa tekee hänestä täydellisen johtajan tähän uuteen tehtävään. Monipuolisen operatiivisen osaamisensa ansiosta Inka pystyy tarjoamaan arvokasta näkemystä Suomen toimintojen strategiseen kehittämiseen, sanoo Nordic Choice Hotelsin Suomen maajohtaja Erika Ehrnrooth.

Inka Uusitalo-Raoult on opiskellut maineikkaassa hotellialan oppilaitoksessa Ecole Hôtelière de Lausannessa ja suorittanut eMBA:n Hankenilla. Urallaan hän on työskennellyt useissa hotellialan johtotehtävissä Brysselissä, Pariisissa ja Shanghaissa.

- Tuntuu upealta lähteä mukaan siihen kehitykseen, mitä Nordic Choice Hotels juuri nyt Pohjoismaissa ja erityisesti täällä Suomessa tekee. Tiedän, että omistajallamme on kunnianhimoisia tavoitteita, ja juuri sitä työnantajassa arvostan. Odotan jo kovasti, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni 17. marraskuuta. Olen valmis heti ensimmäisestä päivästä lähtien toimimaan yhdessä kaikkien hotelliemme ammattitaitoisten hotellijohtajien kanssa asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi, sanoo Nordic Choice Hotelsin tuleva Suomen Director of Operations, Inka Uusitalo-Raoult.

Director of Operations -tehtävä on Suomessa uusi. Työnkuvaan kuuluu operatiivisen toiminnan kehittämistä ja optimointia Suomen markkinoilla. Inka Uusitalo-Raoult kuuluu Nordic Choice Hotelsin Suomen johtoryhmään ja raportoi Suomen maajohtajalle (COO) Erika Ehrnroothille.

Nordic Choice Hotels kertoi asiasta tiedotteessaan 28.10.2022.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries