Finnkino tuo ylelliset lepotuolit Tennispalatsiin

Huippulaatuinen esitystekniikka saa seurakseen ylelliset säädettävät lepotuolit, joita jokainen katsoja voi sähköisesti säätää oman mielensä mukaan parhaan katselukokemuksen saavuttamiseksi.

 

Premium-tason LUXE-elokuvasalit avataan 2.6.2023 alkaen Suomen suurimmassa elokuvateatterissa, Helsingin Kampissa sijaitsevassa Finnkino Tennispalatsissa. Huippulaatuinen esitystekniikka saa seurakseen ylelliset säädettävät lepotuolit, joita jokainen katsoja voi sähköisesti säätää oman mielensä mukaan parhaan katselukokemuksen saavuttamiseksi.

 

Huhtikuussa alkaneen remontin myötä yhteensä 3 salia muuttuu premium-tason LUXE-saleiksi Tennispalatsin 1. kerroksessa. 2.6.2023 avautuvissa saleissa elokuvaelämys monipuolistuu entisestään. Säädettävien ja muhkeiden nojatuolien asentamisen myötä kullekin asiakkaalle varattu tila tuplaantuu entiseen verrattuna. Oma, liikuteltava sivupöytä tekee leffaherkkujen nauttimisesta entistä mukavampaa, ja rauhallinen katselukokemus on taattu.

 

Finnkino tutkii säännöllisesti 16–34-vuotiaiden suhtautumista elokuvissa käymiseen. Jo useampana vuonna peräkkäin erityisesti elämyksellisyys, ylellisyys ja sosiaalisuus ovat nousseet esille tärkeimpinä syinä lähteä elokuvateatteriin.

 

“Ihmiset ovat koko ajan tarkempia siitä, mihin aikaansa käyttävät ja vaatimukset myös elokuvissa käyntiä kohtaan ovat kasvaneet. Elokuvateatteriin tullaan ennen kaikkea kokonaisvaltaisen kokemuksen takia, ja siksi haluamme tarjota LUXE-salien mukavuudet asiakkaillemme myös lippulaivateatterissamme”, taustoittaa Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.

 

 

Suomalaiset palasivat elokuvateattereihin – LUXE ylitti odotukset

 

Elokuva-ala on lähtenyt palautumaan hyvin koronapandemiasta aiheutuneesta kriisistä ja toiminnan totaalisesta pysähtymisestä. 

“Tammi–huhtikuun 2023 kävijämäärät Suomessa ovat noin 80 prosenttia vuoden 2019 tasosta, mikä on enemmän kuin Euroopassa keskimäärin. Siitä iso kiitos kuuluu runsaalle kotimaisten elokuvien tarjonnalle.”

 

Keväällä 2022 Finnkino avasi Raisioon Pohjoismaiden ensimmäisen elokuvateatterin, jossa on pelkästään LUXE-saleja. Raision Myllyn lisäksi Luxe-saleja löytyy Helsingin Itiksestä ja Oulun Plazasta. Kaikkien LUXE-salien käyttöaste on ollut jopa odotettua korkeampi viime vuoden aikana.

 

“Raision teatterin loistava alku on ollut tärkeä osoitus LUXE-salien vetovoimasta. Meillä oli korkeat odotukset uuden teatterin suhteen, mutta täytyy sanoa, että ne ovat jopa ylittyneet ensimmäisen vuoden aikana”, kertoo Wolf-Mannila.

 

 

Uudistuneet salit ovat jatkoa Tennispalatsin saneeraukselle

 

“Kesäkuussa 2022 saimme valmiiksi 1. kerroksen myymälän remontin, jonka myötä Tennispalatsin leffaherkkujen valikoima laajeni myös lämpimiin leffa-aterioihin. Lisäksi tiloihin avautui viihtyisä baari, josta ostetut juomat saa viedä mukana erillisiin anniskelunäytöksiin. Leffassa voi siis jo nauttia lämmintä ruokaa ja lasin hyvää viiniä”, Tennispalatsin teatteripäällikkö Kari Pääkkö kertoo.

 

“Haluamme huolehtia siitä, että pysymme alamme ykköstoimijana Suomessa. Teattereidemme jatkuva kehittäminen on meille äärimmäisen tärkeää. Tennispalatsi Suomen suurimpana ja yhtenä suosituimmista teattereista on tämän työn keskiössä”, Wolf-Mannila summaa.

 

 

LUXE pähkinänkuoressa

LUXE on Finnkinon premium-salikonsepti, jossa istuinmukavuutta on parannettu entisestään muhkeiden ja kallistuvien nojatuolien ja omien sivupöytien ansiosta. Yksittäisiä LUXE-saleja löytyy entuudestaan jo Helsingin Itiksestä ja Oulun Plazasta. Raisioon keväällä 2022 valmistunut Finnkino LUXE Mylly on ensimmäinen koko Pohjoismaissa, jonka kaikki kuusi salia ovat LUXE-saleja.

 

Finnkino LUXE Tennispalatsin avajaistarjoukset

  • Avajaisviikolla LUXE-saleissa on tarjolla näytöksiä 26 eri elokuvaan. Ennakkonäytöksiä on tarjolla Asteroid City -elokuvaan.
  • Avajaisviikon (2.–8.6.) ajan LUXE-salien näytöksiin pääsee normaalilipun hinnalla, kun ostaa lipun 1.6. mennessä. Ensimmäisen viikon ajan näytöksiin voi käyttää myös sarjalippuja ilman lisämaksua. 
  • Superlipputarjous (Superliput 9 kpl 99 €, voimassa 5 kk)  käynnissä vain Helsingin Tennsipalatsissa  2.–4.6.2023. Superlipulla pääsee kaikkiin Finnkinon premium-saleihin ilman lisämaksua (LUXE, iSense, IMAX ja Maxim).

 

Finnkino Tennispalatsi

 

  • Avattu 26.2.1999
  • 14 salia
  • Remontin jälkeen yhteensä 2 343 asiakaspaikkaa
  • Yksi iSENSE ja kolme LUXE premium-salia

 

 

Tarkemmat tiedot teatterista: https://www.finnkino.fi/teatterit/tennispalatsi

 

 

Finnkino

 

Vuonna 1986 perustettu Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 17 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 119 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries