Norjalainen lentoyhtiö avaa reitin Jamaikalle

Jamaika on monien pohjoismaalaisten unelmakohde, ja nyt tunnelmalliselle saarelle matkustaminen on entistäkin helpompaa.


 

 

 

Pohjoismaalaisten on pian entistäkin helpompi matkustaa Jamaikan saarivaltioon Karibialla. Lokakuusta 2023 alkaen norjalainen lentoyhtiö Norse Atlantic Airways lentää päivittäin suoria reittejä Lontoon Gatwickista Jamaikalle. 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jamaika on monien pohjoismaalaisten unelmakohde, ja nyt tunnelmalliselle saarelle matkustaminen on entistäkin helpompaa. Lentoja on päivittäin, ja neljä viikoittaista lentoa suuntaa saaren pohjoisrannikon Montego Byahin (ensimmäinen lähtö 31. lokakuuta 2023) ja kolme viikoittaista lentoa Kingstoniin (ensimmäinen lento 31. lokakuuta 2023). Lentoyhtiö tarjoaa siten peräti 61 000 istumapaikkaa Jamaikan-lennoille talvella 2023.

 

- Jamaika haluaa toivottaa vieraat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta, ja Norse Atlantic Airwaysin uusien reittilentojen ansiosta Jamaika on entistäkin helpompi saavuttaa kaikkialta Euroopasta, sanoo Jamaikan turismista vastaava ministeri Hon. Edmund Bartlett.

 

- Olemme huomanneet, että pohjoismainen markkina on kasvussa Jamaikalla, joten haluamme tarjota lisää matkailumahdollisuuksia pohjoismaalaisille matkaajille. Toivomme, että yhä useampi huomaa Jamaikan hienouden matkakohteena Norse Atlantic Airwaysin tiheiden reittilentojen ansiosta, lisää Jamaikan matkailuneuvoston johtaja Donovan White.

 

Jamaika tunnetaan erityisesti ystävällisistä asukkaistaan, postikorttimaisista paratiisirannoistaan, rehevästä luonnostaan ja värikkäästä keittiöstään. Saarella myös tuotetaan maailman parasta kahvia - Jamaica Blue Mountain Coffeeta -, ja Jamaikan rommitislaamoja arvostetaan maailmanlaajuisesti.

Tarjolla on laaja valikoima hotelleja, resort-hotelleja, huviloita ja asuntoja, jotka sopivat perheille, pariskunnille ja soolomatkailijoille. Saari on myös aiemmin nimetty Karibian parhaaksi matkakohteeksi World Travel Awardseissa.

 

Norse Atlantic Airways tekee uuden reitin tiimoilta yhteistyötä muun muassa Norwegianin kanssa, jolla on useita päivittäisiä lähtöjä Kööpenhaminan ja Lontoon Gatwickin välillä. Lennot Lontoosta Jamaikalle lähtevät keskellä päivää, joten Karibian uniikkiin saarimaailmaan voi tutustua monin tavoin vain yhdellä välilaskulla.

 

- Meillä on ilo ilmoittaa uusista lentoreiteistämme Lontoon Gatwickista Jamaikan Kingstoniin ja Montego Bayhin. Edullisten lippujen ansiosta yhä useampi pohjoismaalainen matkailija pääsee nyt kokemaan tämän upean matkakohteen, sanoo Norse Atlantic Airwaysin kaupallinen johtaja Baard Nordhagen.

 

Hinnat alkaen 604 €/meno-paluu Lontoosta.

 

 

 

Jamaica Tourist Board
Vuonna 1955 perustettu Jamaikan turistivirasto Jamaica Tourist Board (JTB) edistää saaren turismia. Esimerkiksi World Travel Awards on nimennyt JTB:n Karibian johtavaksi matkailutoimistoksi. Aiemmin Jamaika on valittu myös Karibian johtavaksi matkakohteeksi ja Karibian johtavaksi risteilykohteeksi.

 

JTB pitää pääkonttoriaan Kingstonissa, ja sillä on toimistot Montego Bayssä, Miamissa, Torontossa ja Lontoossa. Näiden lisäksi JTB:llä on edustuskonttorit Berliinissä, Barcelonassa, Roomassa, Amsterdamissa, Mumbaissa, Tokiossa ja Tukholmassa.

 

Lähde: Jamaica Tourist Board, related.dk 12.6.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries