Hotel Kakola tarjoaa ainutlaatuisia hotellielämyksiä

Huonevaihtoehtoja on aina sellistä sviittiin.


 

Ennen Kakolaan jouduttiin, nyt sinne päästään. Vankilahotelli Kakola on vuonna 2020 Turussa avattu yksityinen, kotimainen boutique-hotelli. 

– Hotel Kakolaan ovat kaikki tervetulleita, vaikka olemme profiloituneet enemmän aikuiseen makuun. Meillä viihtyvät niin yksityis- kuin yritysasiakkaat. Entinen vankila-alue ja -rakennus tarjoavat varmasti uuden, erilaisen ja unohtumattoman elämyksen, sanoo Hotel Kakolan myynti- ja markkinointipäällikkö Veera Isotalo.

– Tarjoamme yöpymismahdollisuuksien lisäksi hienot puitteet myös kokouksien ja seminaarien järjestämiseen, aina tarpeita vastaavalla kokous- ja juhlatilalla. Tilaisuuksien oheisohjelmaksi on mahdollisuus tilata jännittävä kävelykierros, jonka aikana tutustutaan vankila-alueen värikkääseen historiaan.

Monipuolinen tarjonta

– Hotel Kakolassa on 148 yksilöllistä huonetta. Tarjonnastamme löytyy sopiva niin perheelle, pariskunnalle kuin yksin matkustavalle. Huonevaihtoehtoja on aina sellistä sviittiin. Kalteri-ikkunoin varustellussa sellihuoneessa päästään lähimmäksi autenttista tunnelmaa. Jos kaipaa enemmän luksusta, kannattaa valita jokin muu kahdeksasta huoneluokastamme, Isotalo sanoo.

Hotellin ravintola Ruben tarjoaa sesongin maukkainta ruokaa ja kesäterassi Riviera viihtyisää yhdessäoloa sekä live-musiikkia. Hilarius on puolestaan oiva paikka tunnelmalliseen illanviettoon sekä laadukkaiden viinien tai cocktailien nauttimiseen. 

– Korostamme kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta ja paikallista yhteistyötä, joka näkyy myös ravintoloidemme tarjonnassa. Tervetuloa, Isotalo sanoo.  

Teksti: Teemu Simola Kuva: Hotel Kakola

Lähde: Editor Helsinki Oy / wematchu.com 6.6.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries