Allas Sea Pool avasi uuden saunamaailman

Allas astuu nyt uuteen normaaliin saunamaailman avautuessa asiakkaille pitkälti toista vuotta kestäneen suunnittelu- ja rakennusprojektin tuloksena.


 

Allas Sea Poolin haastavat vuodet ovat takana, kun Viking Linen törmäyksessä vaurioitunut saunarakennus avattiin. Juhannusaattona asiakkaat pääsivät nauttimaan monipuolisesta saunamaailmasta ja sen uudenlaisesta, Harvian kanssa yhteistyössä toteutetusta löylyhuoneesta merellisine näkymineen.

 

Allas Sea Pool on elävöittänyt kaupunkikeskustan ranta-aluetta ja lunastanut paikkansa helsinkiläisten suosittuna merellisenä keskuksena. Allas astuu nyt uuteen normaaliin saunamaailman avautuessa asiakkaille pitkälti toista vuotta kestäneen suunnittelu- ja rakennusprojektin tuloksena.

 

 “Voimme nyt tarjota saunomista sekä parempana palveluna että vaikuttavampana elämyksenä. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja kehittäneet tilojamme pukuhuoneista löyly- ja vilvoittelutiloihin. Allas Sea Poolilla on uudistuksen myötä kolmen uima-altaan lisäksi viisi erilaista saunaa, joista avautuvat upeat näkymät merelliseen Helsinkiin”, iloitsee Altaan operatiivinen johtaja Emilia Alatalo.

 

Päärakennuksen saunamaailman yhteistyökumppanina on Harvia, jonka kanssa uusi 30-paikkainen yhteiskäyttöön ja pienimuotoisiin tapahtumiin soveltuva löylyhuone on kehitetty. 

 

”On ollut ilo olla mukana toteuttamassa uutta saunamaailmaa Altaalle. Allas Sea Pool on upea esimerkki nykyaikaisesta urbaanista kylpylästä, johon tullaan viihtymään ja pitämään huolta niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Uuteen näköalasaunaan, jonka löylyistä voi nauttia suurempikin porukka, valittiin saksalaisen tytäryhtiömme EOSin premium-kiuas. Se on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön, ja pääsee nyt käyttöön Altaallakin”, kertoo Harvian toimitusjohtaja Matias Järnefelt.

  

Tämän yhteisprojektin myötä Allas Sea Poolin ja Harvian välistä yhteistyötä pyritään kehittämään laajemmaksi kansainväliseksi useita Allas Sea Pool –hankkeita käsittäväksi kumppanuudeksi.

 

Lähde: Allas Sea Pool 22.6.2023

Kuvat: Allas Sea Pool

 

 


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries