Portugali on surffaajan paratiisi

Portugalissa Atlantin rannikolla on tarjolla hyviä aaltoja surffaajille. Kuvan rantamaisema on Estorilin läheltä.



Portugali on surffaajien paratiisi – surffaajan ikään tai tasoon katsomatta ja oli sitten kyse purjelaudasta tai lainelaudasta. Portugalista Atlantin rannikolta löytyy takuuvarmasti hienoja aaltoja joka päivä.

Sanotaan jopa, että maailmassa ei ole toista paikkaan, jossa on niin tiheään surffauspaikkoja kuin Portugalissa. Ensikertalaisille löytyy surffauskouluja, joissa oppii löytämään aallot ja ratsastamaan niillä, kertoo Portugalin matkailutoimisto Visit Portugal tiedotteessaan.

Algarven rannikolta löytyy mm. Chicks on Waves, joka tarjoaa surffausta ja joogaretriittejä naisille. Euroopan surffausmekkana tunnetussa Ericeirassa voi saada opetusta Hotzonessa - ja jos on jo kokenut surffaaja, ei Magic Quiver -surffikaupan ohi voi kävellä. Siellä voi vuokrata myös muutamia todella Instagram-ystävällisiä rantamökkejä.

Kauempana pohjoisessa, Nazaréssa, on tunnettu surffaajien leiri, Surfer's Camp . Noin tunnin ajomatkan päästä Portosta pohjoiseen voi myös saada surffausopetusta ja kylpylähoitoja Salty Waters -nimisessä yrityksessä.
 
Vinkkejä parhaista surffauspaikoista löydät täältä: www.portuguesewaves.com

Lähde: Visit Portugal, related.dk

Kuva: Visit Portugal

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries