Ruka: Vinkit hiihtolomalle

Rukakeskuksen mukaan Rukan lumitilanne on hyvä ja rinteet ovat hienossa kunnossa, joten hiihtokeskus on valmiina vastaanottamaan hiihtolomalaisia.


Hiihtoloma on nurkan takana, ja siltä Rukalla näyttääkin: talvi on parhaimmillaan, kinokset korkealla ja rinteet huippukunnossa. Ruka kokosi hiihtolomalaisia varten vinkkilistan, jonka avulla matkailija voi varmistaa sujuvan lumiloman.
1.Osta hissiliput ennakkoon verkosta ja säästä. Viimeistään edellisenä päivänä verkkokaupasta ennen klo 24 ostetut liput saat 5 % alennuksella. Muista myös Perhelippuetu: Kahden vanhemman ostaessa 4-14 päivän hissiliput, annamme samoista lasten ja nuorten lipuista -30% lisäalennuksen! Osta liput tästä. 
2. Varaa hiihtokoulu ajoissa. Hiihtolomilla luvassa muun muassa lasten Werneri-kurssit sekä laaja valikoima yksityistunteja. Tutustu ja varaa täällä.
3. Testaa rinteet rattikelkalla. Rukalla rattikelkkaillaan lauantaista torstaihin klo 19:30–21:30 rinteiden sulkeuduttua laskettelijoilta. Gondolilla ylös, rattikelkalla alas! Rattikelkkojen vuokraus ja lipunmyynti alkaa  klo 19 Pisteen lipunmyynnissä, ja hiihtolomilla kannattaa olla ajoissa paikalla. Lue lisää.
4. Suunnittele ohjelma etukäteen. Kannattaa tutustua Rukan rinnehuvien ohjelmaan jo ennen matkaa, niin tiedät missä tapahtuu. Viikoilla 7–11 Rukalla järjestetään soihtulasku ja ilotulitus joka keskiviikko klo 18:50 alkaen. Lue lisää täältä.
5. Tee ilta-ajelu Village-2-Valley-gondolilla. 14.2.2020 alkaen gondolin aukioloaika pitenee, ja se on avoinna joka päivä klo 9:30–23:00 aina 2.5.2020 asti. Perjantaisin gondoli on laskijoiden hyödynnettävissä yömäessä klo 23 saakka, muina iltoina laskettelijat pääsevät gondolilla mäkeen klo 19 saakka, rattikelkkailijoiden ja jalankulkijoiden käytössä gondoli on klo 19:30–21:30 ja siitä eteenpäin iltaisin ainoastaan jalankulkijakäytössä, jolloin gondolin ovet aukeavat vain ala-asemilla. 
6. Mattimyöhäisten kannattaa varata majoitus nyt! Ski-Inn kohteissa on vielä rajoitetusti tilaa hiihtolomaviikoille. 
Ruka julkaisi hiihtolomalaisen vinkkilistan 5. helmikuuta 2020.

Kuva: Ruka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries