Scandic Eden Nokia uudistuu

Scandic Nokia Edenin huoneet saavat uudistuksessa tyylikkään ja raikkaan ilmeen.


Suositun Scandic Eden Nokia -kylpylähotellin mittava uudistus valmistuu maaliskuussa 2020. Reilu puoli vuotta kestävän kunnostustyön yhteydessä uudistetaan kylpylää ja sen sauna- ja suihkutilat, hotellin aula, vastaanotto sekä ravintolatilat. Myös suuri osa huoneista kylpyhuoneineen saa tyylikkään ja raikkaan ilmeen.

-Scandic Eden Nokia on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kylpylähotellin keskeinen sijainti tuo meille vieraita kauempaakin Suomesta, kertoo hotellinjohtaja Marco Sylvelin Scandicin tiedotteessa 17. tammikuuta 2020.

 -Hotellissamme on myös monipuoliset kokoustilat virkistysmahdollisuuksineen niin kokouksiin kuin erilaisiin juhliin ja muihin tapahtumiin. 

Hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet uudistetaan kokonaan. Tunnelmaa ja värimaailmaa huoneisiin on haettu tropiikin luonnosta. Kylpyhuoneiden väriläiskänä toimii kukkakuvioinen vinyylitapetti ja rentouttava sadesuihku tarjoaa elämyksen sekä tunto- että kuuloaistille.

Perhelomailijat on huomioitu erityisesti huoneiden lisävuoteiden suunnittelussa. Päivisin lisävuoteet saa helposti piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa huoneessa olemiseen. Myös laadukkaat vuoteet sekä huonekohtainen ilmastointi erityisesti kesäaikaan lisäävät viihtyisyyttä.

Kylpylän trooppisissa tunnelmissa

Viihdekylpylän katseenvangitsijana toiminut upea lasikatto säilytettiin uudistuksessa. Peruskorjattu lasikatto ja parannettu ilmanvaihto pitävät jatkossa tasaisen trooppisen lämmön kylpylässä myös pakkaspäivinä. Kylpylän moderni tekniikka parantaa samalla myös koko rakennuksen energiatehokkuutta.

1 500 neliön kokoisessa kylpylässä voi nauttia vauhdin hurmasta liukumäissä, lämpöisistä vesistä porealtaissa tai testata löylyjä erilaisissa täysin uudistetuissa saunoissa. Kesäaikaan pääsee nauttimaan myös ulkoaltaasta auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Ravintolamaailmasta ruokaelämyksiä

Hotellin aulan yhteyteen avataan street food -henkinen Food Market ja kahvila, joka tarjoaa helppoa ja rentoa ruokailua sekä herkullisia, vastapaistettuja kahvilatuotteita ja paikallisen Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä. Food Marketin annoksia voi nauttia myös allasalueella.

Á la carte -ravintola ja rento baari Little Italy, tarjoavat nimensä mukaisesti italialaistyylisiä antipasto-annoksia, pizzaa, pastaa, burgereita, suussa sulavia pihvejä sekä laadukkaita juomia. 

-Olemme iloisia, että voimme tarjota hotelli- ja kylpylävieraillemme rennon ja mutkattoman ravintolan, kertoo Sylvelin ja kutsuu myös paikalliset ja lähiseudun asukkaat tervetulleeksi herkuttelemaan ravintolaan.

Scandic Nokia Eden lyhyesti:
  • rakennettu vuonna 1990, uusittu 2004 ja 2020
  • 204 huonetta, myös esteettömiä, allergia- ja lemmikkieläinhuoneita
  • 9 kokoustilaa joista suurimpaan mahtuu 240 osallistujaa
  • 2 ravintolaa ja baari
  • kylpylä ja saunat
  • maksuton pysäköinti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries