Seniorihotelli Ainola Espoon Pohjois-Tapiolaan

Seniorihotelli Ainolassa on 14 asiakashuonetta. Se tarjoaa lyhytaikaista ympäri- ja osavuorokautista hoivaa senioreille, eritoten muistisairaille.


Espoolainen Dementiakoti Villa Tapiola Oy avasi Suomen ensimmäisen seniorihotellin elokuussa 2019. Villa Tapiola kertoi asiasta tiedotteessaan.

Seniorihotelli Ainolassa on 14 asiakashuonetta. Se tarjoaa lyhytaikaista ympäri- ja osavuorokautista hoivaa senioreille, eritoten muistisairaille.

Helpotusta omaishoitajille

Seniorihotelli Ainola tuo omaishoitajan arkeen liikkumavaraa, sillä hotellista voi varata huolenpitoa vaikkapa vain kahdeksi tunniksi. Omaishoitaja voi pistäytyä virkistäytymässä esimerkiksi elokuvissa tai kahvilla ystävän kanssa. Lomaviikon tai sairaalakäynnin aikana omaishoitaja voi olla huoletta tietäessään, että hänen lähimmäisestään pidetään hyvää huolta.

Esteettömät ja turvalliset tilat

Seniorihotelli Ainola on esteetön ja sen tilaratkaisuissa on huomioitu muistisairaille tärkeä tilan hahmotettavuus. Yksitasoisessa seniorihotellissa on, kuten kaikissa hotelleissa, myös luksusta. Vastaanottotilat ovat avarat ja valoisat. Korkea tila kattokruunuineen tervehtii tulijaa. All inclusive -hotellin täysihoitoon kuuluvat kaikki ravintola-ateriat herkullisine aamu- ja iltapaloineen. Lisäksi saatavilla on hemmotteluhoitoja: hierontaa, jalkahoitoja ja parturi-kampaamon palveluita. Hotellissa on myös spa-osasto, jossa vieras voi nauttia rentouttavasta kylvystä turvallisissa olosuhteissa. Hotellihuoneissa on uutta tekniikkaa, muun muassa vuoteiden unianturit ja elektroniset WC-pesuistuimet.  

Pohjois-Espoossa toimiva 30-paikkainen Villa Tapiola on perustettu vuonna 2005. Suomalaisen yrityksen toimitusjohtaja ja pääomistaja on Tuula Laulaja. Korkeatasoinen hoitokoti on erikoistunut muistisairaiden asukkaiden yksilölliseen palvelemiseen. Villa Tapiola on palkittu muun muassa asiakkaiden ja omaisten tyytyväisyyskyselyissä, kannustinmallikilpailussa ja digitarinoiden ansioista Tassu Kunniakirjalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries