Allas Live tuo tähtiartisteja Katajanokalle

Konserttisarjallaan Allas Sea Pool tekee merkittävää kulttuurityötä keskeisellä sijainnilla merellisessä Helsingissä, aivan Kauppatorin vieressä.

 

Allas Live tuo Helsingin Katajanokalle kesän suurimman ulkoilmakonserttisarjan jälleen kesällä 2023. Allas Live on yli 60 keikan ja yli 70 artistin konserttikokonaisuus kesä- elokuun aikana. Allas Live on tänä kesänä monipuolisempi kuin aiemmin ja mahdollistaa nyt myös alle 18 vuotiaille keikkakesän S-keikkasarjallaan.

"Olemme suunnitelmallisesti kehittänyt Allas Liveä. Tänä vuonna näemme kasvun ja kehityksen tuloksia laajemmin, kun saamme ensimmäiset kansainväliset artistivieraat pandemian jälkeen Altaalle." kertoo ohjelmapäällikkö Eero Jääskeläinen tiedotteessa 31.3.2023.

Allas Live tuo elävän musiikin Helsingin upeimmalle ulkoilmatapahtumapaikalle, Allas Sea Poolin uniikkiin tapahtumapaikkaan. Konserttisarjallaan Allas Sea Pool tekee merkittävää kulttuurityötä keskeisellä sijainnilla merellisessä Helsingissä, aivan Kauppatorin vieressä. Allas Live on kasvanut monille kesään kuuluvaksi konserttisarjaksi, jonne yleisö tulee katsomaan suosikki artistiaan ympäri Suomea.

"On hienoa nähdä, että Allas on vakiinnuttanut paikkansa kesän ykkös konserttipaikkana. Tänä vuonna halusimme lunastaa viime kesien tapaan mahdollisimman kattavan ohjelmiston kävijöille. Ohjelmistossa on huomioitu nousevat artistit sekä suosituimmat yhtyeet. Koimme myös tärkeäksi tehdä konsertteja alaikäisille, joten Altaan kesässä tullaan näkemään sarja kaikille sallittuja konsertteja." Jääskeläinen jatkaa.

Altaalla esiintyy tänä kesänä huikean monipuolinen kattaus, kun saamme kuudella vuosikymmennellä vaikuttaneen Herbie Hancockin,  karismaattisen J.Karjalaisen, katalonilaisen elektronisen musiikin artisti ja DJ Sak Noelin ja suomalaisen rockyhtyeen Poets of the Fallin. 

"Ensimmäisen julkistuksen tullessa ulos, lupasin meidän lunastavan tänä kesänä lupauksiamme kaupunkikulttuurin elävöittäjän vahvemmin kuin aiemmin ja sen me nyt teemme. Herbie Hancockin kaltaisen maailmanluokan legendan saaminen Altaalle on upea osoitus pitkäjänteisestä työstä mitä Allas Liven tuotannossa ja ohjelmiston rakentamisessa on tehty." kommentoi Allas Sea Poolin markkinointipäällikkö, Elina Rapeli. 

Tänä vuonna kesän avausviikonloppuna on 2.6. Saimaan ja Pyhimyksen kesän ainoa keikka ja 3.6. lavalle nousee taidepopin supertähti, Yona. Kesäkauden niputtaa 1.9. Sexmane, 2.9. Gasellit ja 9.9. Karri Koira. Kaikki Allas Liven, tähän asti julkaistut, tämän kesän keikat löydät Allas Liven -sivulta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries