Emirates investoi pilottien koulutuskeskukseen

Uusi rakennus on Dubaissa sijaitsevien Emiratesin nykyisten koulutustilojen vieressä, mikä mahdollistaa erinomaisen integraation ja läheisen sijainnin kaikkiin muihin lentäjien koulutuskeskuksiin.


 

Emirates investoi pilottien koulutuskeskukseen

 

Lentoyhtiö Emirates aikoo rakentaa kehittyneen koulutuslaitoksen, johon mahtuu kuusi täyden lentosimulaattorin (FFS) paikkaa tulevia Airbus A350- ja Boeing 777X -lentokoneitaan varten. Upouusi laitos on tarkoitus avata maaliskuussa 2024.

 

Hänen korkeutensa sheikki Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates Airline ja -konsernin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi: "Tämä 135 miljoonan Yhdysvaltain dollarin investointi uuden lentäjäkoulutuskeskuksen rakentamiseen varmistaa, että Emirates on valmis aloittamaan lentäjäkoulutuksen ennen uuden lentokonekannan toimittamista vuodesta 2024 alkaen. Rakennus varustetaan uusimmilla, teknisesti edistyksellisillä simulaattoreilla, jotta lentäjille voidaan tarjota parasta mahdollista koulutusta, ja siinä käytetään aurinkoenergiaa energiankulutuksen vähentämiseksi."

 

Uusi rakennus on Dubaissa sijaitsevien Emiratesin nykyisten koulutustilojen vieressä, mikä mahdollistaa erinomaisen integraation ja läheisen sijainnin kaikkiin muihin lentäjien koulutuskeskuksiin.

 

Ohjaajakoulutettavat hyötyvät myös siitä, että he voivat asentaa ja konfiguroida ohjaamoympäristön räätälöidyillä laitteilla osana ohjaajakoulutusmoduulia ja ladata tiedot Full Flight Simulatoriin (FFS) ennen koulutussession aloittamista. Tämä innovatiivinen, ensimmäinen laatuaan oleva konsepti on suunniteltu lyhentämään koulutettavien valmisteluaikaa simulaattorissa, auttamaan heitä keskittymään ja hyödyntämään koulutuksen kestoa täysimääräisesti.

 

Kun uusi rakennus lisätään Emiratesin Dubaissa sijaitseviin koulutuslaitoksiin, lentoyhtiö voi laajentaa lentäjien koulutuskapasiteettiaan 54 prosenttia vuodessa. Lentoyhtiön koulutusrakennuksissa Emiratesin lentäjät voivat hioa lentotaitojaan entistä joustavammin ja monipuolisemmin. 17 täydellistä lentosimulaattoripesää tarjoavat yli 130 000 harjoittelutunnin kapasiteetin vuodessa.

 

Kun Emiratesin ensimmäinen Airbus A350 -lentokone toimitetaan aikataulun mukaisesti, lentoyhtiön uusin koulutuslaitos aloittaa ensimmäisen A350-lentäjäerän kouluttamisen kesäkuussa 2024.

 

Lähde: Emirates 20.2.2023

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries