Mallorcan matkailutoimisto ja kongressitoimisto yhdistyvät

Mallorca on pohjoismaisten matkailijoiden kestosuosikki.


 

Kokousturismia, insentiivimatkoja, konferensseja ja tapahtumia edistävä Mallorca Convention Bureau haluaa keskittyä entistä enemmän MICE-matkailuun - ja on nyt yhdistynyt Mallorcan matkailutoimiston Fundació Mallorca Turismen kanssa.

 

Tammikuun puolivälistä 2023 alkaen Mallorcan matkailutoimisto Fundació Mallorca Turisme ja kongressitoimisto Mallorca Convention Bureau (MCB) ovat toimineet saman katon alla. Molemmat yksiköt jatkavat omilla nimillään, mutta ovat nyt yhtenäinen organisaatio. Tavoitteena on edistää kokonaisvaltaista turismia entistä enemmän - siis sekä vapaa-ajan matkailua että MICE-liikematkailua.

 

Mallorcan kunnallishallinnon presidentti Catalina Cladera sanoo, että fuusiolla edistetään ylipäätään saaren monipuolista turismia, mutta erityisesti MICE-matkailu saa vauhtia yhdistymisestä. Laadukkaan infrastruktuurin, mukavien majoitusvaihtoehtojen, turvallisuuden ja korkean palvelutason ansiosta Mallorca on jo nyt suosittu MICE-kohde. Viime vuosina saarella on tehty entistä enemmän töitä myös kestävämmän matkailun edistämiseksi. Esimerkiksi tiettyinä vuodenaikoina MICE-matkailun kapasiteettia on rajoitettu.

 

Toimiva infrastruktuuri ja monet palvelut

Mallorcaa kehutaan usein sen hyvästä infrastruktuurista, ja saarella on helppo järjestää niin pieniä tapahtumia kuin suuria kongresseja. Mallorcan pisin etäisyys päästä toiseen on vain 100 kilometriä, ja koko saaren yhdistää laaja moottoritieverkosto, joka vie vierailijat paikasta A paikkaan B nopeasti ja helposti. Lisäksi monet lentoyhtiöt lentävät lähes kaikista Euroopan pääkaupungeista saarelle keskimäärin kolmessa tunnissa.

 

Mallorca tarjoaa puitteet kaikenlaisille ja kaikenkokoisille tapahtumille. Saarella on yhteensä yli 300 kokous-, kongressi- ja konferenssisalia. Pienempiä kokouksia voi järjestää vaikkapa kauniissa vanhoissa luostareissa, ja suuria konferenssikeskuksia löytyy jopa tuhansien osallistujien suuruisille tapahtumille. Esimerkiksi Palmassa sijaitsee ikoninen Palacio de Congresos, joka tunnetaan erityisestä arkkitehtuuristaan.

 

Lukemattomia elämyksiä

Mallorcalla on myös lukuisia erinomaisia majoitusvaihtoehtoja: Niin suuria tunnettuja hotelliketjuja kuin pieniä yksityistä boutiquehotelleita. Lisäksi saarelta löytyy maatilamatkailun majoituspaikkoja, joissa paikalliset maatilat on muutettu moderneiksi hotellihuoneiksi.

 

Kokousten välillä tai pitkän konferenssipäivän jälkeen vierailijat voivat lähteä tutustumaan Mallorcan luonnonkauniiseen maaseutuun. Saarella on lukuisia vaellus- ja pyöräilyreittejä, golfkenttiä ja muita urheilutiloja sekä ihania kylpylä- ja hyvinvointikeskuksia.

 

Eikä sovi tietenkään unohtaa perinteistä mallorcalaista keittiötä, johon kuuluu paikallisista raaka-aineista valmistettuja maukkaita ruokia. Kannattaa myös tutustua paikallisiin viineihin joissakin saaren monista viinitiloista.

 

 

 


 

 

 

 

 

Fundació Mallorca Turisme

Mallorcan matkailuneuvosto Fundació Mallorca Turisme vastaa Mallorcan matkailumarkkinoinnista. Se on voittoa tavoittelematon yksikkö, joka toimii saaren aluehallituksen alaisuudessa. Tavoitteena on edistää saaren matkailumarkkinointia, luoda uusia matkailutuotteita sekä hallinnoida yleisesti matkailupalveluita ja muuta kohdemarkkinointitoimintaa. Matkailuneuvoston toiminnasta voidaan mainita kansalliset ja kansainväliset tapaamiset ja messut, Mallorcan brändäys vetovoimaisena elokuvatuotantokohteena Mallorca Film Commissionin kautta sekä matkailutoimijoiden kanssa tehtävä yhteistyö, jonka tavoitteena on koordinoida saaren matkailutuotteiden markkinointia ja vahvistamista.

www.mallorca.es

 

Lähde: related.dk 6.2.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries