Linnanmäki lykkää avaamista kesäkuuhun

Linnanmäen Huvipuisto lykkää avautumistaan kesäkuun alkuun koronatilanteen vuoksi. Aiemmin huvipuiston oli tarkoitus avata ovensa uuteen huvikauteen huhtikuun 25. päivänä.


Viranomaismääräyksen seurauksena Linnanmäki siirtää huvipuiston avaamista 1.6.2020 asti, sikäli kun muita ohjeistuksia ei Suomen hallitukselta tai muilta viranomaisilta tule. Linnanmäen Huvipuisto kertoi asiasta tiedotteessaan 16. maaliskuuta 2020.

Suomen hallitus antoi suositukset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi to 12.3., joiden mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet tulee perua toukokuun loppuun saakka. Linnanmäki on suosituksen takia päättänyt siirtää huvipuiston avajaiset kesäkuulle. Aiemmin huvipuiston oli tarkoitus avata ovensa uuteen huvikauteen huhtikuun 25. päivänä.

- Luotamme siihen, että koronavirus ei enää toukokuun jälkeen estä meitä avaamasta huvipuistoa ja pääsemme aloittamaan huvikauden 2020 kesäkuun alussa.  Päivitämme säännöllisesti verkkosivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, siitä miten avaamissuunnitelmamme edistyvät, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo tiedotteessa.

Lähde: Linnanmäen Huvipuisto/Lasten Päivän Säätiö
Kuva: Linnanmäen Huvipuisto/Lasten Päivän Säätiö

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries