Vuoden ravintolapäälliköksi Raija Sillanpää Kalastajatorpalta

Vuoden ravintolapäällikkö -palkinnon voittanut Raija Sillanpää on työskennellyt Hilton Helsinki Kalastajatorpalla lähes 30 vuotta.


Finlandiatalolla 30.1.2020 järjestetyssä PRO-gaalassa palkittiin vuoden ravintolapäälliköksi Raija Sillanpää Hilton Helsinki Kalastajatorpalta. Tänä vuonna tuomaristo kiinnitti erityistä huomiota pitkäjänteiseen ammattitaitoon ja -ylpeyteen sekä tulosvastuulliseen toimintaan. Sillanpään menestyksekäs ura ja kokemus ravintolatoimenpäällikkönä huomioitiin PRO-palkinnolla.

Vuoden ravintolapäällikkö -palkinnon voittanut Raija Sillanpää on työskennellyt Hilton Helsinki Kalastajatorpalla lähes 30 vuotta. Tulosvastuullisena ravintolatoiminnon vetäjänä hän tietää, että kokonaisuus kasvaa yksityiskohdista ja onnistumiset kokonaisuuden sovittamisesta hienoksi asiakaskokemukseksi. Sillanpäätä kiitetään herkkyydestä lukea tilanteita, ja paras palaute hänelle on asiakkaan vilpitön kiitos. Perustelujen mukaan vuosien saatossa kerääntynyttä kokemusta on vaikea kenenkään ylittää.  
Scandic finalistina kahdessa muussakin kategoriassa
Scandicilta oli Vuoden ravintolakokki -kategorian finalistina sous chef Mari Seppälä Scandic Julia Turku -hotellista. Monipuolista ravintolakeittiötyötä tekevä Seppälä kertoo arvostavansa erityisesti tiimityötä ja viihtyvänsä työssään. Seppälä onkin kolmena peräkkäisenä vuotena valittu työpaikkansa vuoden työntekijäksi. Seppälä toimii oivana suunnannäyttäjänä nuorille.

Scandic-hotellit ovat panostaneet yli 25 vuoden ajan vastuullisuuteen kaikilla toimintansa osa-alueilla. Finaalipaikka vastuullisuuskategoriassa on tunnustus päivittäisestä työstä muun muassa ruokahävikin minimoimiseksi, raaka-aineiden alkuperän varmistamiseksi, energian ja veden säästämiseksi sekä sosiaalisen vastuun kantamiseksi.

-Isona yrityksenä meillä on paitsi vastuu mutta myös mahdollisuus vaikuttaa ihmisten elämään ja ympäristöömme, sanoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg yhtiön tiedotteessa, joka on päivätty 31. tammikuuta 2020.

Borgin mukaan Scandic kuuntelee niin henkilökuntaansa kuin asiakkaitaan ja ottaa hyvät ideat käytäntöön hotellien arjessa.

-Meillä on avoin ilmapiiri ja jokainen voi itse vaikuttaa koko yrityksen toimintaan ehdottamalla uusia toimintatapoja. Sitoutuneet tiimiläisemme ovatkin olleet erittäin aktiivisia ja ideoineet monia arjessa näkyviä toimintamalleja, kiittelee Borg.
PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.
PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa asiakkaat, työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit ja esimiehet. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin.

Ehdokkaan tärkein ominaisuus on asenne, sillä palkittavan on oltava osaava, energinen ja esimerkillinen tiimikaveri. Aikaisemmista vuosista poiketen ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. (www.propalkinnot.fi)

Lähde: Scandic Hotels

Vuoden ravintolakokki -kategorian finalistina sous chef Mari Seppälä (oik.) Scandic Julia Turku -hotellista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries