Ravintola Mama Moza tekee pihvin

Mama Mozan sisäfilepihvi oli myönteinen kokemus.


Vantaan Tikkurilassa pari vuotta toiminut pieni ravintola Mama Moza osaa paistaa pihvin. Olen vierailllut ravintolassa muutamia kertoja ja tilannut yleensä pihvin, ja kokemus on ollut aina mieluinen.

Viimeksi poikkesin Mama Mozassa joulukuun lopulla 2019. Tilasin alacarte-listalta naudan sisäfilepihvin (200 g) maustevoilla ja kyytipojaksi lasillisen, 16 cl, punaviiniä. Medium-paistettu mehevä pihvi oli erittäin maukas ja hyvä valinta hintaansa (23,80 e) nähden. Oli mukava nähdä, että pihvissä oli vielä kiinnitettynä paistomittari, kun se tuotiin pöytään.

Yksi seuralaisistani otti samanlaisen sisäfilepihvin ja juomaksi Peroni-oluen (7,90 e). Toinen seuralaiseni otti Oskarin leikkeen (18,50 e) ja niin ikään Peroni-oluen. Kolmen hengen ruokailut maksoivat yhteensä 90,90 euroa, mitä voi Suomen oloissa pitää kohtuullisena. Hintaan sisältyi alkuruoka monipuolisesta alkupalapöydästä.

Tikkurilan Mama Moza on pieni ravintola, joten pöytävarauksen tekeminen on suositeltavaa. Siisti ja ystävällinen ruokaravintola on myönteinen lisä Tikkurilan ravintolatarjontaan.

Lapintiira vieraili Mama Mozassa 12. joulukuuta 2019.

Mama Moza -ravintoloita on myös Vantaa Pakkalassa ja Helsingin Aurinkolahdessa.

Teksti ja kuva: Lapintiira

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries