Ylläs sulkee koronatilanteen vuoksi

Ylläs ja monet muut Lapin hiihtokohteet ovat sulkemassa oviaan koronatilanteen vuoksi.


Suomen suurin hiihtokeskus Ylläs sulkee hissit tältä kaudelta 27.3.2020. Hiihtokeskuksen mukaan tällä halutaan tukea hallituksen ja terveysviranomaisten toimia rajoittaa koronaviruksen leviämistä ja ennen kaikkea huolehtia asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.
Ylläksellä aloitetaan hissitoiminnan hallittu alasajo ja hissit pysähtyvät 27.3.2020 klo 19.00.

-Koronavirus koskettaa jokaista ihmistä ja yritystä Suomessa ja kaikkien on nyt toimittava vastuullisesti. Haluamme taata asiakkaidemme ja kaikkien suomalaisten turvallisuuden sekä tukea hallituksen ja terveysviranomaisten toimia tässä ennen näkemättömässä tilanteessa, kertoo Visit Ylläksen toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma yhtiön tiedotteessa 20. maaliskuuta 2020.

-Päätös ei ole helppo, sillä meillä on vastuullamme suuri määrä työntekijöitä, mutta tekemämme kokonaisarvion mukaan tämä on ainoa oikea ratkaisu, kertoo Sport Resort Ylläksen toimitusjohtaja Mikko Virranniemi.

-Kausi on ollut todella poikkeuksellinen ja on surullista, että joudumme sulkemaan Ylläksen hiihtokeskuksen yli kuukauden etuajassa, mutta se on yhteisen edun mukaista, Virranniemi jatkaa.

Ylläksen lisäksi monet muut Lapin hiihtokohteet ovat sulkemassa oviaan koronatilanteen vuoksi.

Lähde: VisitYlläs
Kuva: GoFinland

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries