Dubai-elokuvassa Gwyneth Paltrow ja Kate Hudson

Hollywood-tähdet Gwyneth Paltrow (kuvassa) ja Kate Hudson ovat pääosissa Dubain matkailuelokuvassa.


Dubain matkailun edistämisestä vastaava Dubai Tourism julkisti uuden lyhytelokuvan, jossa kolme Hollywood-näyttelijää löytöretkeilee Dubaissa. Ohjauksesta vastaa palkittu ohjaaja Reed Morano.

Dubain Department of Tourism and Commerce Marketing (Dubai Tourism) julkisti jännittävän uuden yhteistyöhankkeen kolmen Hollywood-supertähden - Gwyneth Paltrow'n, Kate Hudsonin ja Zoe Saldanan - kanssa. Hankkeen keskiössä on lyhytelokuva "Tarina saa siivet", jossa näyttelijät tekevät Dubaissa inspiroivia löytöretkiä ja tutustuvat muun muassa paikallisväestöön. Dubai Tourism kertoi asiasta tiedotteessa 22. marraskuuta 2019.
 
- Dubain ihmiset heijastelevat Arabiemiirikuntien pääministerin ja varapresidentin, hänen korkeutensa šeikki Muhammad ibn Rašid Al Maktoumin inspiroimana kaupungin henkeä, jolle on ominaista päättymätön erinomaisuuden tavoittelu. "Tarina saa siivet" kuvaa tätä osuvammin kuin mikään muu elokuva. Se kertoo henkilökohtaisista oivalluksista, joita Dubai-kohtaamiset tarjoavat itse kullekin. Oletpa kuka tahansa ja kotoisin mistä tahansa, myös yhteinen tarinamme on päättymätön - aina löytyy uusia polkuja kuljettavaksi, sanoo Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketingin (DCTCM) toimitusjohtaja Issam Kazim.
 
Lyhytelokuvan on ohjannut Emmy- ja Director's Guild -palkittu ohjaaja Reed Morano, joka tunnetaan mukaansatempaavasta, todentuntuisesta ja elokuvallisesta tyylistään.
 
- Matkailun parhaita puolia on mielestäni se, kun löytää aidon yhteyden kaupunkiin, sen asukkaisiin ja paikalliseen kulttuuriin. Dubai on ainutlaatuinen, koska se on sulatusuuni. Kaupungin tulevaa tarinaa kirjoittavat paitsi täällä syntyneet ja perinteistään niin ylpeät paikalliset myös tänne hiljattain asettuneet ihmiset, jotka tuovat mukanaan omat arvonsa ja perinteensä. Oma Dubai-kokemukseni ylitti kaikki odotukset, ja nähtävää jäi paljon, toteaa Oscar-voittaja Gwyneth Paltrow muistellessaan kuvausmatkaa.
 
Näyttelijä ja yrittäjä Zoe Saldana kommentoi puolestaan näin:
- Dubain tarjoama monimuotoisuus oli kerrassaan täydellistä. Sain kokea ratsastusretken auringonnousussa ja auringonlaskun yläilmoissa 150 metrin korkeudessa. Tuskin maltan odottaa, että pääsen tänne poikieni kanssa jatkamaan seikkailua.
 
Emmy-palkittu näyttelijä Kate Hudson lisää:
- Olin niin kiitollinen kokemastani vieraanvaraisuudesta. Käytin paljon aikaa Old Dubain mutkittelevien katujen tutkiskeluun. Oli upeaa löytää elämää sykkivät taide- ja musiikkipiirit keskeltä tätä modernia ja futuristista kaupunkia, jollaiseksi valtaosa ihmisistä Dubain mieltää. Ainutlaatuisen vierailustani teki kuitenkin ihmisten ystävällisyys, ja se saa minut myös palaamaan kaupunkiin.

"Tarina saa siivet" kuvattiin kahdeksan päivän aikana, ja kuvausryhmässä oli mukana yli 30 kansallisuuden edustajia. Elokuva kuvaa monikulttuurisuuden synnyttämää kaupunkia, joka jatkaa kukoistustaan, koska kaikkien elämänalojen ihmiset pitävät sitä kotinaan.
 
- Oli upeaa, että saimme toimia isäntäkaupunkina Gwynethille, Zoelle ja Katelle sekä työskennellä Reedin kaltaisen huippuohjaajan kanssa. Pääsemme näkemään näyttelijöiden silmin arvoja, yhdyssiteitä ja elämyksiä, joista Dubai on tehty. Me edustamme kaikkea tätä. Olemme ylpeitä voidessamme olla yli 200 kansallisuuden kotikaupunki ja toivotamme vierailijat tervetulleeksi Dubaihin kirjoittamaan oman tarinansa seuraavaa lukua, Issam Kazim lisää. 

Kuvat: Dubai Tourism

Gwyneth Paltrow

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries