Qatar Airways toi ylellisen businessluokan


Yleisnäkymä Qsuite-osaston matkustamoon.


Lentoyhtiö Qatar Airways toi huippuylellisen business-luokan Qsuiten Kööpenhaminan ja Dohan väliselle reitille. Qsuitesta löytyy muun muassa parisänky ja yksityisiä sviittejä.

Qatar Airwaysin palkittu businessluokka Qsuite saapui Tanskaan Dohan ja Kööpenhaminan välisille lennoille 1. toukokuuta 2019 alkaen. Kööpenhaminasta matkustavat saavat kokea businessluokassa aivan uudenlaista ensimmäisen luokan tasoista luksusta. Parisängyn lisäksi Qsuitessa on patentoitu quad seating -kokoonpano, jonka avulla matkustajat voivat luoda oman yksityisen tilansa ylellisessä ympäristössä.

Qsuite on Qatar Airwaysin patentoima. Niin parisänky kuin quad-seating -kokoonpanokin ovat alalla ainutlaatuisia. Irrotettavien paneelien avulla matkustajille voidaan luoda oma yksityinen tila. Neljässä keskimmäisessä istuimessa kollegat, ystävät ja perheet saavat oman yksityisen sviitin, jossa he voivat työskennellä, syödä ja seurustella.

-Nämä uudet toiminnot saavat aikaan aivan uudenlaisen, mukautettavan matkakokemuksen, jotta matkustajat voivat nauttia lennosta juuri omiin tarpeisiinsa sopivassa ympäristössä, Qatar Airways kertoi tiedotteessaan.

Qsuite on saatavilla matkustajille Kööpenhaminasta Qatar Airwaysin Boeing 777 -koneissa. Kööpenhaminan lisäksi Qsuite on tarjolla moniin muihin kohteisiin ympäri maailman, kuten Tukholmaan, Lontooseen, Pariisiin, New Yorkiin, Chicagoon, Shanghaihin ja Canberraan.
Aluksi Qsuite-lentoja on Kööpenhaminan ja Dohan välillä kolmesti viikossa. 1. kesäkuuta alkaen lentoja on päivittäin.

Qatar Airways on yksi maailman nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä. Sillä on yli 200 lentokonetta ja lentoja HIA:n (Hamad International Airport) kautta yli 160 kohteeseen ympäri maailman. Vuonna 2018 Qatar Airways paljasti nopean kasvusuunnitelmansa, johon kuuluu useita uusia kohteita, kuten Malesian Langkawi ja Vietnamin Da Nang.

Qsuite-luokalla varustettujen Boeing 777 -koneiden päivittäinen lentokalenteri:

Kööpenhaminasta Dohaan: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin,
QR161 - Lähtee 01:35, saapuu 07:05 (1.5.2019 alkaen)
Dohasta Kööpenhaminaan: tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin
QR162 - Lähtee 08:20, saapuu 15:35 (1.5.2019 alkaen)
Qatar Airways

Palkitun Qatar Airwaysin laivasto kuuluu alan uusimpiin. Sen käytössä on myös maailman teknisesti edistyksellisin ja ympäristöystävällisin lentokone. Vuonna 2017 Qatar Airways palkittiin Skytraxin äänestyksessä jo neljättä kertaa vuoden lentoyhtiönä. Lisäksi sen business-luokka valittiin maailman parhaaksi. Yhtiöllä on yli 200 nykyaikaista lentokonetta ja lentoja yli 160 keskeiseen liike-elämän ja vapaa-ajan kohteeseen kuudella eri mantereella. Jatkuvasti laajentuvan reittiverkoston uusiin kohteisiin kaudella 2018/19 kuuluvat Cebu ja Davao Filippiineillä, Langkawi Malesiassa ja Đà Nẵng Vietnamissa. Qatar Airways tukee urheilua ja on kansainvälisen jalkapalloliitto Fifa virallinen lentoyhtiökumppani.

Qatar Airways kertoi Qsuiten tulosta Kööpenhaminaan tiedotteessa, joka oli päivätty 18. huhtikuuta 2019.

Kuvat: Qatar Airways

Sermeillä erotetussa sviitissä voi käydä vaikkapa liikeneuvotteluita.

Pitkä matka taittuu Qsuitessa mukavasti nukkuen.

Qsuite tarjoaa matkustajalle yksityisyyttä.

Qsuitessa voi nauttia vaikkapa hyvästä elokuvasta.




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries