Helsingin Rautatientorin Jääpuisto avautuu

Helsingin ydinkeskustassa pääsee jälleen luistelemaan, kun Rautatientorilla sijaitseva Jääpuisto aukeaa maanantaina 2. joulukuuta 2019. Kuva: Riikka Jalava


Helsingin ydinkeskustassa pääsee jälleen luistelemaan, kun Rautatientorilla sijaitseva Jääpuisto aukeaa maanantaina 2. joulukuuta 2019 jo 14. kerran. Tapahtumapuistossa on ohjelmaa läpi koko talven, ja luistinrata on avoinna säävarauksella päivittäin maaliskuun 15. päivään saakka.

Luistelukauden alkua juhlistetaan Jääpuiston virallisilla avajaisilla keskiviikkona 4.12. klo 12-21. Lapsenmielistä ohjelmaa on klo 15 asti ja iltaa kohti kuljetaan lasten discon myötä klo 15-17. Illalla arvotaan asiakkaiden kesken hienoja palkintoja, joista riittää iloa läpi talven!

Itsenäisyyspäivää vietetään Jääpuistossa sunnuntaina 6.12. klo 12-19. Jääpuisto tarjoaa ilmaiseksi kuumaa mehua ja pipareita klo 12.00 saakka. Jäällä on mahdollista nauttia itsenäisyyspäivän tunnelmasta kotimaisen musiikin tahdissa koko päivän ajan.
Jääpuiston huippusuosittu luistelukoulu tarjoaa maksutonta luisteluopetusta säävarauksella koko kauden ajan. Tarkempi viikko-ohjelma julkaistaan avajaisviikolla. Paluun tekee myös kuukausittainen Lasten Lauantai -tapahtuma, jossa on joka kuukausi perheystävällistä ohjelmaa ja meininkiä vaihtuvin teemoin. Jääpuistosta on mahdollista varata myös maksullisia yksityistunteja. Luistelun lisäksi Jääpuistossa voi pelata talviolympialaisista tutun curlingin sisarlajia alppicurlingia, jota Suomessa kutsutaan myös jääkolkaksi. Peli eroaa tunnetummasta curlingista siinä, että “maalina” on kiekko, eikä jään alle piirretty pelialue.

Viime kauden suosittu Talvipäivä Helsingissä -yhteislippu on myynnissä myös tällä kaudella. Yhteislipulla pääset Jääpuiston lisäksi merikylpylä Allas Sea Poolille uimaan ja saunomaan. Jääpuisto ja Allas tarjoavat kaupunkilaisille ja Helsingissä vieraileville matkailijoille tunnelmallisia talvikokemuksia ja kiireetöntä yhdessäoloa edulliseen yhteishintaan: aikuiset voivat luistella, saunoa ja uida 17 eurolla ja lapset 8 eurolla.

Jääpuisto panostaa tulevalla kaudella toiminnassaan kestävyyteen ja on valinnut sähkökumppanikseen Ekosähkön. Jääpuiston kahvilan valikoima on kasvispainotteinen ja vegaanisia vaihtoehtoja on runsaasti.

Jääpuiston toiminnasta vastaa Korjaamo Group Oy yhteistyössä Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden kanssa.

Jääpuiston aukioloajat 2.12. alkaen

Jääpuisto on avoinna 2.12. alkaen ma–pe 12-21, la-su 10-21.
Joulukauden 9.12.2019-6.1.2020 sekä hiihtolomaviikon 17.2.-23.2.2020 Jääpuisto on auki ma-su klo 10-21.
Muut erikoisaukiolot:
Itsenäisyyspäivä 6.12. klo 12-19
Joulupäivä 25.12. klo 12-20
Jääpuisto on suljettu jouluaattona 24.12.

Liput

Aikuiset 6 €
Lapset 3 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varusmiehet 4 €
Luistinvuokra 6 €

Talvipäivä Helsingissä -yhteislippu (Allas ja Jääpuisto, ei sisällä luistinvuokraa)
Aikuiset 17 €
Lapset (alle 18-v.) 8 €


Kuva: Riikka Jalava

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries