La Locanda on kelpo ruokapaikka Vantaalla

Naudan sisäliha vartaassa eli Bonfile Shish oli oikein maukas ateria.


La Locanda on ruokaravintola, joka ilmestyi Vantaan Simonkallion vanhaan pieneen ostoskeskukseen muutama vuosi sitten. Se oli tervetullut lisä Tikkurilan alueen nestepainotteiseen ravintolatarjontaan.

La Locanda ilmoittaa olevansa välimerellinen ravintola, ja se pitää paikkansa. Ravintolan ruokalista on yhdistelmä Lähi-itää ja pizzeriaa.
Olen muutaman kerran vieraillut La Locandassa, ja kokemukseni ovat pääosin myönteisiä. Aterioiden hinnat ovat laatuun nähden kohtuullisia, annoskoko on reilu, palvelu on ystävällistä ja tunnelma ravintolassa on mutkaton.

Koska olen käynyt La Locandassa iltaisin tai viikonloppuisin, olen tilannut aterian a la carte –listalta. Esimerkiksi merihenkinen spagetti allo scoglio (17 e) oli oikein maistuva. Viimeksi vierailin La Locandassa marraskuun 2019 alussa ja tilasin listalta vaihtoehdon Bonfile Shish eli naudan sisälihaa vartaassa (18 e). Se oli erittäin maukas ja kauniisti esillepantu ateria, jossa riitti hyvin syötävää aikuiselle miehelle.

Arkipäivinä La Locandassa on tarjolla lounasbuffet hintaan 10,40 euroa (marraskuu 2019). Moni tuttavani on käynyt sen testaamassa ja kehunut sen oikein hyväksi. La Locandassa on myös isänpäivän buffet 10.11.2019, jonka hinta aikuiselta on 34,90 euroa.

La Locanda verkkosivulta olen huomannut, että yrityksellä on saman niminen ravintola myös Helsingin Herttoniemessä, mutta siellä en ole toistaiseksi vieraillut.

Kuva: Lapintiira

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries