Portugali sai tunnustusta golfkohteena

Golfkenttä Pinhal Algarven Vilamourassa Etelä-Portugalissa.


Portugali on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkakohteeksi World Golf Awards -gaalassa, joka on golfmatka-alan vastine Oscar-gaalalle. Madeiran saariryhmä valittiin samalla maailman parhaaksi nousevaksi golfkohteeksi. Madeiralta löytyy kolme Portugalin yhteensä yli 90 golfkentästä. Portugalin matkailutoimisto kertoi asiasta tiedotteessaan 14. marraskuuta 2019.

Portugali on itse asiassa palkittu joko Euroopan tai maailman parhaana golfkohteena joka vuosi vuodesta 2014 lähtien.
 
Kunnianosoituksesta on kiittäminen maan yli 90 golfkenttää, jotka tarjoavat haastavia ja antoisia golfelämyksiä kaikentasoisille pelaajille aloittelijoista ammattilaisiin. Algarven ja Lissabonin rannikolla lomaileville on siis aina tarjolla pelimahdollisuuksia lähietäisyydellä.
 
Portugalille kuuluva vehmas Madeiran saariryhmä valittiin samassa World Golf Awards -gaalassa maailman parhaaksi nousevaksi golfkohteeksi. Kahdelta saarelta löytyy yhteensä kolme ensiluokkaista golfkenttää: Madeiralla sijaitsevat Palheiro Golf (18 reikää) ja Santo da Serra Golf Club (27 reikää) sekä Porto Santon saarella 40 kilometrin päässä Madeirasta sijaitseva Porto Santo Golf (27 reikää).
 
Tarjontaa muillekin kuin golfaajille

Portugali ei ole pelkästään golfmatkailijoiden hittikohde, vaan se vetoaa kävijöihin laidasta laitaan. Maassa vierailee vuosittain 21 miljoonaa matkailijaa koko maailmasta. Portugali on valittu vuosina 2017 ja 2018 maailman parhaaksi matkakohteeksi World Travel Awards -gaalassa, jossa palkitaan esimerkiksi parhaat kansainväliset matkakohteet, hotellit ja lentoyhtiöt.
 
Tekeekö maa tänä vuonna hattutempun ja vie arvostetun palkinnon jo kolmantena perättäisenä vuonna? Se ratkeaa Omanissa 28. marraskuuta pidettävässä gaalassa, jossa Portugali tavoittelee myös mm. maailman johtavan rantakohteen (Algarve) ja suurkaupunkikohteen (Lissabon) titteliä.
 
 
Kuvat: Portugalin matkailutoimisto

Golfkenttä Quinta do Lago Algarvessa Etelä-Portugalissa.

Golfkenttä Porto Santo Madeiralla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries