Citynomadi näyttää Beethovenin Wienin

Citynomadi-karttapalvelun avulla matkailija voi tutustua Wienissä 67 paikkaan, joissa säveltäjämestari Beethoven aikoinaan majaili.


Ludwig van Beethovenin (s. 16.12.1770) syntymästä tulee kuluneeksi 250 vuotta tänä vuonna, joten Bonnissa syntynyt ja muun muassa Wienissä vaikuttanut säveltäjämestari näkyy tavallista enemmän Keski-Euroopan matkailussa.

Haus der Musik Wienissä on koonnut Beethovenin asuinpaikat Wienissä yhteen karttaan, ja se on tarjolla säveltäjän ihailijoille digitaalisesti Citynomadin karttapalvelussa citynomadi.com -yhteisössä sekä Haus der Musikin näyttelyssä Wienin vanhassa kaupungissa. 

Kartalle on sijoitettuna kaikkiaan 67 Beethovenin asuinpaikkaa eri puolilla Wieniä, lisää on vielä kauempana maaseudulla. Wienissä kulkija voi tutustua hänen tuotantoonsa kaupunkikävelyllä ja tutustua mielikappaleidensa syntymäpaikkoihin. 

HdM Beethoven löytyy löytyy osoitteesta citynomadi.com/r/Beethoven ja myöhemmin myös maksuttomasta  Nomadi-sovelluksesta hakusanalla ‘Beethoven’ tai Wienissä ‘Tässä ja Nyt’ -listalta kännykän GPS-paikannuksen avulla. 

Lyhytlinkki suoraan sovelluskauppaan on app.citynomadi.com.

Citynomadi Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 16. joulukuuta 2019.

Kuva: Wien-info

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries