Crowne Hesperiaan ideoita luonnosta

Havainnekuva Crowne Plaza –hotellin uudistetusta aulabaarista.



Legendaarinen hotelli Crowne Plaza Helsinki - Hesperia modernisoituu mittavissa uudistustöissä. Suunnitelmat on tehty yhteistyössä helsinkiläisen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n kanssa. Hotelli avautuu jälleen toukokuussa 2020.

Hotelli on miltei 50-vuotisen historiansa aikana ollut Mannerheimintien maamerkki sekä tarjonnut juhlavat puitteet lukuisille kotimaisille ja kansainvälisille tapahtumille. Hotelliin on vuosien varrella myös majoittunut niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin arvovieraita.

-Keväällä valmistuva uudistus tuo Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin nykypäivään tarjoamalla entistäkin paremman majoituskokemuksen sekä uusia innovatiivisia tiloja kokouksiin, tapahtumiin ja kohtaamisiin, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara hotelliyhtiö IHG:n tiedotteessa 16. tammikuuta 2020.

Luonto ja glamour kohtaavat uudistetussa hotellissa


Vaikka hotelli sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa ja vilkkaan Mannerheimintien varrella, tarjoaa se kokemuksen luonnon läheisyydestä ja rauhallisuudesta. Upeat kasviston ja eläimistön kuvat esimerkiksi hotellin käytävillä tuovat luonnon lähelle hotellivierasta.

-Oli inspiroivaa päästä uudistamaan Hesperian kaltaista glamourinstituutiota, jonka suunnittelivat aikansa eturivinsuunnittelijat ja jonka yökerhossa ovat esiintyneet maailmantähdet. Ajatuksellisesti halusimme yhdistää hotellin viereiseen Hesperian puistoon ja Töölönlahden alueeseen, josta löytyy kulttuuria ja luontoelämyksiä, kertoo Vertti Kivi dSign Vertti Kivi & Co:lta.


-Tavoitteenamme on luoda hotellille laadukas, välitön ja lähestyttävä ilme. Olemme päivittäneet hotelliaulaa mm. uudenlaisiin työntekemisen tapoihin ja vapaamuotoisiin tapaamisiin liittyvillä brändielementeillä, Kivi summaa. 

Huoneet mukautuvat niin työntekoon kuin rentoutumiseenkin


Uusiutuvissa huoneissa on näkyvillä kansainvälisen Crowne Plaza -hotellien edistykselliset brändielementit ja vieraiden muuttuvia tarpeita huomioivat ratkaisut. Hotellihuone ja sen muuntautuva kalustus mahdollistavat vieraille joustavan siirtymisen työn teosta rentoutumiseen ja nukkumiseen.

-Liikematkustajat haluavat työntäyteisen päivän jälkeen rentoutua päivän haasteista. Joskus oma hetki kuntosalilla voi olla aivan yhtä tärkeä, kuin päivän onnistunut kokous, sanoo Savela-Palovaara. 

Innostavia kohtaamisia ja toimivat tilat kokouksille


Crowne Plaza tarjoaa myös 15 erikokoista ja muunneltavaa kokoustilaa, joiden viihtyisyyttä ja kokoustekniikkaa uudistetaan nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Tunnelmallinen toisen kerroksen Crowne Ballroom luo hotelliyhtiön mukaan upeat puitteet jopa tuhannen henkilön tilaisuuksille. Kaikkia tiloja hyödyntäen Crowne Plaza kestitsee jopa 1 500 vierasta.

-Hotellin uusi avara aula, aulabaari ja ravintola tarjoavat levähdyspaikan kaupungin vilinästä ja kohtaamispaikan hotellinvieraille sekä kaupunkilaisille, sanoo Savela-Palovaara. Hän haluaakin kutsua läheisten kulttuuritalojen tapahtumavieraat lasilliselle ja ruokailemaan hotelliin ennen tai jälkeen esityksiä.


Kuvat: Crowne Plaza IHG

Havainnekuva Crowne Plaza –hotellin huoneesta uudistuksen jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries