Levi tarjoaa elämysmajoitusta

Northern Lights Village Levillä tarjoaa revontulikokemuksia.


Levin talvikausi 2019-2020 sai äkkilähdön, kun jo lokakuussa tunturi sai ensimmäisen valkoisen peitteen. Levin talvikausi pitää sisällään uutuuksia sekä hotelli-, hissi- että palvelupuolella. Kasvu ja uudistukset kertovat Levin alueen hyvinvoinnista sekä sijoittajien uskosta tulevaisuuteen sekä alueen kestävästä kehityksestä, Levin Matkailu Oy kertoo tiedotteessaan, joka on päivätty 13. joulukuuta 2019.

Levin Matkailu Oy juhlii näinä aikoina 30-vuotistaivaltaan. Kolmen vuosikymmenen saatossa alueesta on kehittynyt kansainvälinen lomakohde, jonka kasvu on vastannut kotimaiseen ja kansainväliseen kysyntään. Levin kylä on toiminut edelläkävijänä fasiliteettien ja infrastruktuurin rakentamisessa Lapin vapaa-ajan kohteena.

Levin uudet Iglu-majoitukset sekä hotelliuutuudet

Tälle talvikaudelle moni alueen majoituspalvelun tarjoaja on huomioinut revontulien maailmanlaajuisen kiinnostuksen ja tarjonta on lisääntynyt Levin elämysmajoituksissa. 
Lasikattoisia mökkejä tarjoava Northern Lights Village avasi ovensa 1. marraskuuta. Revontulimökeissä matkailija pääsee kokemaan tähtitaivaan ja revontulet loikoillen lämpimässä sängyssä samalla kun laserlämmitteinen katto avaa näkymän pohjoiselle taivaalle. Northern Lights Villagessa on 40 revontulikotaa, ravintola sekä ohjelmapalveluita.
 
Uudet Aurora Pyramidit (11 kpl) sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta. Lasikattoisissa Aurora pyramideissa yöpyjää ympäröivät alati muuttuva taivas ja luonto. Pyramidin lasikatto on valmistettu aurinkoenergiaa hyödyntävästä sähkölämmitteisestä lasista, joka sulattaa sen päältä lumen ja jään.

Ensimmäisenä Iglu-majoitusta Levillä tarjonnut Golden Crown Iglut on jälleen lisännyt tarjontaa tälle talvelle, kun se on rakentanut kolme uutta Suite-Iglua. Suite-Iglu on täydellinen valinta vaativammalle vieraalle, joka arvostaa tilavuutta, ylellistä varustelua ja omaa rauhaa. Avarissa (53 m²) ja ylellisesti varustelluissa Suite-igluissa on yksityinen terassi, oma ulkoporeallas ja tunnelmallinen revontulivalaistus oleskelutilan katossa.
 
Ohjelmapalveluyritys Polar Light Tours avaa talvikaudelle toisenlaista revontulimajoitusta. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön viisi maahisen mökkiä, jotka sijaitsevat erämaisessa ympäristössä rauhallisella paikalla luonnon keskellä. Tämä revontulimajoitus sopii hienosti asiakkaille, jotka hakevat enemmän aitoa luontokokemusta, unohtamatta mahdollisuutta nähdä revontulia suoraan vuoteestaan.

Hotel Levi Panorama tulee tarjoamaan uudenlaista luksusta talvikaudella 2019-2020. Kolmessa Sky Suitessa on yhdistetty, tilava makuu- ja oleskeluhuone sekä kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Sky Suite Deluxe -sviitti tarjoaa pikkuisen enemmän luksusta, ja niissä on olohuoneen lisäksi erillinen makuuhuone, sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Myös Sky Suite Deluxe -huoneita on kolme ja jokainen huone on 93 neliömetriä. Sviittien lasiseinäiset ja -kattoiset oleskelu- ja makuuhuoneet tuovat maiseman lähelle, ja ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan ja revontulien, valoisien kesäöiden ja ruskan väriloiston ihailuun. 
 
Täysin uusi Design Hotel Levi sijaitsee hiihtokeskuksen rinteiden juurella, Levin tunturikylän sydämessä. Hotellissa on 77 vaikuttavaa huonetta ja sviittiä ja jokainen huone on elegantti kokonaisuus, jossa yhdistyvät suomalainen design, taide ja ympäröivä tunturimaisema. Asiakas voi katsella revontulten hehkua omasta hotellihuoneessa. 
 
Kaudelle 2019/2020 avaa ovensa uusi Levi Black hotelli. Hotelli sijaitsee Länsi- Levillä ja hotellissa on 8 huoneistoa ja 32 kahden hengen makuuhuonetta.
Hotellin yhteydessä toimii Skandinaavinen ravintola ja catering. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa. Asiakas voi vuokrata vaikka koko hotellin. Pulahdus kylpemään tilaussaunan kylpypaljuihin ja tarjoilut takkahuoneeseen ovat oiva tapa helliä mitä tahansa seuruetta.

Levin talvikauden muita uutuuksia

Levin hiihtokeskus on rakentanut uuden, huippumodernin Levi West –tuolihissin Länsirinteille. Viimeisintä teknologiaa edustavan Doppelmayer D-Line tuolihissi otettiin laskettelukansalle käyttöön 15.11.2019. 

Eturinteillä sijaitsevan Zero Pointin Café Zero on saanut uudistetun ilmeen. Aktiivisen päivän tai shoppailun lomassa on helppo piipahtaa Café Zeroon, jossa tarjolla perinteisiä kahvilatuotteita sekä herkullisia kulhoruokia, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista
 
Leville on viime vuosina rakennettu kansainvälistä matkailukohdetta, elämyskylä Tonttulan Piiloa. Tonttulan elämyskylä Levillä avaa yleisölle maahisten valtakunnan Seitakiven. Ainutlaatuiseen teemapuistoon tavoitellaan vuositasolla noin 50 000 matkailijaa. Kokonaisinvestointi on 5 miljoonaa euroa.

Uusia yrittäjiä rantautuu Leville, johtuen Levin kasvusta ja sekä sen vetovoimaisuudesta. Keskustassa on muun muassa ovensa avannut uusi Levi Lifestyle -myymälä, joka on keskittynyt sisustus – ja lahjatavaroihin. Liikkeen tuotevalikoimassa korostuvat käytännöllisyys, suomalaisuus ja kierrätysmateriaalit. Lisäksi Levin alueella on aloittanut toimintansa useampi uusi elämyspalveluita ja kuljetuspalveluita tarjoava yritys.
 
Levin Matkailu uskoo, että talvikausi tulee jälleen rikkomaan kävijämääräennätyksiä. Talven myynti on käynyt vilkkaana viime kesästä lähtien ja suosituimmat kaudet kuten joulu, on jo myyty lähes loppuun majoitusten suhteen. 



Northern Lights Villagessa matkailijalla on suora näköyhteys ympäröivään luontoon.

Panorama Sky Suites Levillä tarjoaa matkailijalle eksoottisia Lapin kokemuksia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries