Game of Thrones Studio Tour esittelee hääpukuja tv-sarjasta

Pohjois-Irlannin Banbridgessä sijaitseva näyttely antaa ainutlaatuisen elämyksen ja katsauksen kulissien taakse, ja nyt syntymäpäiväjuhlien yhteydessä studio avaa väliaikaisen näyttelyn. Siinä esitellään pukuja sarjan eri hääkohtauksista.

 

Game of ThronesTM Studio Tour juhli 4. helmikuuta 2023 näyttävästi ensimmäistä syntymäpäiväänsä: kulttisarjan alkuperäisiä kulisseja, pukuja ja rekvisiittaa esittelevä museo perustettiin tasan vuosi sitten.

 

Pohjois-Irlannin Banbridgessä sijaitseva näyttely antaa ainutlaatuisen elämyksen ja katsauksen kulissien taakse, ja nyt syntymäpäiväjuhlien yhteydessä studio avaa väliaikaisen näyttelyn. Siinä esitellään pukuja sarjan eri hääkohtauksista, jotka kaikki ovat olleet merkittävässä roolissa sarjan tapahtumissa. Näytteillä on esimerkiksi hääpuku, jota sarjan yksi päähenkilö Sansa Stark käytti hänen ja Tyrion Lannisterin järjestetyissä häissä kolmannella tuotantokaudella.

 

Vierailijat saavat myös nähdä Lysa Arrynin hääpuvun, joka hänellä oli yllään mennessään naimisiin Peter Baelishin kanssa neljännellä tuotantokaudella. Yhteistä kaikille mekoille ovat vaikuttavat yksityiskohdat, kuten käsintehty kirjonta ja kauniit koristeet. Game of ThronesTM Studio Tour -bussikierros lähtee päivittäin Belfastista.

 

Lähde: related.dk 28.2.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries