Söderlångvikille uusi logo ja ravintoloitsija

Erik Bruun suunnitteli omenatilalle aikoinaan upean logon, jonka graafikko Jessica Leino on nyt varovaisella kädellä päivittänyt 2020-luvulle.


 

Kesä 2023 tuo tullessaan korkeamman vaihteen Kemiönsaarella sijaitsevan Söderlångvikin matkailussa. Samalla kun uusi toimitusjohtaja Annika Jansson aloittaa työnsä, lanseerataan uusi – tai oikeammin sanottuna uusvanha – logo. Ja toukokuun alussa tilan uusi ravintoloitsija Sami Tallberg avaa ovet uuteen ravintolaan Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik.

Uudet satsaukset näkyvät siis myös visuaalisesti. Erik Bruun suunnitteli omenatilalle aikoinaan upean logon, jonka graafikko Jessica Leino on nyt varovaisella kädellä päivittänyt 2020-luvulle.

Söderlångvik logo: https://media.amosrex.fi/l/m8xvT_bXdrbw

Söderlångvik logo/värllinen: https://media.amosrex.fi/l/DhQKFMQzzPg-

Viimeisten vuosien aikana yhä useammat ovat löytäneet tiensä Söderlångvikiin, Amos Andersonin italialaistyyliseen kesäkartanoon. Sekä päärakennuksen museo, kauniissa saaristolaismaisemassa kulkevat luontopolut että ravintolan tarjoilut ovat saaneet ylistävää palautetta ja kävijämäärät ovat rikkoneet ennätyksiä. Kartanotilan omistajalla, Föreningen Konstsamfundetilla, on suuret odotukset tulevien vuosien kehitykselle.

- Olemme hyvin iloisia viime aikojen vierailijaluvuista, mutta nyt tavoitteena on yhä uusien ryhmien tavoittaminen ja jo meihin tutustuneiden ystäviemme uudet vierailut, sanoo Konstsamfundetin toimitusjohtaja ja Söderlångvik gård ab:n hallituksen puheenjohtaja Stefan Björkman.  

20. maaliskuuta toimitusjohtajana aloittava Annika Jansson on samaa mieltä:

- Söderlångvik on fantastinen kohde, mutta tilalla on kuitenkin vielä käyttämätöntä potentiaalia, jota haluamme hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

 

Kun kesäkausi alkaa 2. toukokuuta avaavat ovensa samaan aikaan sekä uusi ravintola Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik että Söderlångvikin museo. Kummatkin ovat avoinna koko kesän joka päivä juhannusta lukuun ottamatta. 

Sami Tallberg on intoa täynnä:

-Elämäntarkoitukseni ja intohimoni on tuoda Suomen luonto ja sen ainutlaatuiset, villit antimet kaikkien ulottuville. Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik tarjoaa vierailleen fantastisessa ympäristössä ihanan kokemuksen, jossa yhdistyvät Kemiönsaaren luonto ja Toscanan keittiö.

Bistron pöytävaraukset ovat nyt avoinna: ateljesamitallberg.com


Sami Tallberg on Söderlångvikin uusi ravintoloitsija.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries