Teneriffalaishotelli panostaa lapsiperheisiin

Landmar Costa Los Gigantes -hotelli aurinkoisella Teneriffalla on panostanut laajasti lapsiperheiden houkutteluun.


 

 

 

Landmar Costa Los Gigantes -hotelli aurinkoisella Teneriffalla on panostanut laajasti lapsiperheiden houkutteluun. Seuraavaksi esitellään laaja valikoima perheystävällisiä aktiviteetteja, joihin kaikenikäiset voivat osallistua sekä hotellin alueella että koko saarella.

 

Äskeisen tutkimuksen mukaan 38,8% suomalaisista lapsiperheistä haluaa lomaltaan luonto- ja ulkoiluaktiviteettejä, kun taas 37,5% valitsee kohteen ruokatarjonnan perusteella.

 

Kun suomalaiset lapsiperheet matkustavat ulkomaille, luonto- ja ulkoiluaktiviteetit, gastronomia ja sijainti lähellä rantaa ovat tärkeimpiä tekijöitä matkakohteen valinnassa. Tämän paljastaa turismianalyysialusta Travellyzen* hiljattain tekemä tutkimus.

Landmar Costa Los Gigantes -hotelli Teneriffan lomasaaren eteläosassa on nostanut agendansa kärkeen juuri nämä seikat.

- Täällä on tilaa kaikille ja aina jotain puuhaa. Esimerkiksi hotellin vesipuisto, leikkikenttä ja minigolf-rata - sekä esterata, joka haastaa sekä aikuisia että lapsia kohtaamaan korkean paikan kammonsa. Vanhemmilla on mahdollisuus rentoutua hotellin 1 800 neliömetrin kylpylässä, jossa voi nautiskella sekä porealtaassa, lämpöaltaissa että Hammamissa. Se on myös auki lapsille tiettyinä ajankohtina, jos koko perhe haluaa nauttia elämyksestä yhdessä, sanoo Alberto Jerez, Landmar Hotels -ketjun Hotel Manager.

- Landmar Costa Los Gigantes tarjoaa perheille hienon aktiviteettivalikoiman, ja tarjolla on myös viihdettä niin lapsille ja teini-ikäisille kuin vanhemmille ja pariskunnillekin.

 

Kulinaarisista elämyksistä nauttivat perheet voivat aterioida yhdessä hotellin kahdesta ravintolasta. La Palmerassa on muun muassa grillierikoisuuksia sisältävä á la carte -menu, kun taas Teide Restaurant -ravintolan kokit valmistavat ruokaa kaikkialta maailmasta. Voit myös piipahtaa naapurihotelli Landmar Playa la Arenan La Taberna de Pepe -ravintolassa, jonka á la carte -menu sisältää espanjalaisia ja Kanarian saarten herkkuja.

Erityiset Landi Village -hotellihuoneet on suunniteltu varta vasten lapsiperheille: niissä on lasten kokoisia huonekaluja ja välipaloja lapsille. Kun varaat tämän huonetyypin, hotellin leikkisä ja ystävällinen maskotti Landi tulee takuulla vieraisille.

Lomalla perheet voivat myös osallistua lasten opetuksellisiin aktiviteetteihin yhdessä Landin kanssa. Niissä lapset oppivat muun muassa luonnosta, ruoasta ja ilmastonmuutoksesta. Ja jos mieli tekee rakentaa hiekkalinnoja ja uida meressä, rannalle matkaa on vain viisi minuuttia.

 

Vaellusretkiä ja melontaa kaikenikäisille

Teneriffan upea luonto tarjoaa huikeita vaellusmahdollisuuksia - myös lapsille. Anaga Rural Parkin Path of the Senses tarjoaa lyhyitä kävelyreittejä, joilla kulkeminen on helppoa myös lastenvaunujen kanssa. Voit valita kolmesta erilaisesta reitistä, joiden pituus vaihtelee 340-1300 metrin välillä. Matkan varrella on kylttejä, jotka kutsuvat aktivoimaan näkö-, haju-, kosketus- ja kuuloaistin kauniissa maisemissa.

 

Vesiurheilun ystävät voivat myös tutustua Landmar Costa Los Gigantesin läheiseen rannikkoon esimerkiksi kajakin kyydissä. Voit vuokrata kahden hengen kajakkeja, jotta nuoremmatkin lapset pääsevät mukaan, ja meloa esimerkiksi alueen 300-600 metriä korkeiden vulkaanisten kallioiden ohitse. Useimmissa paikoissa vesi ei myöskään ole kovin syvää, joten melontaretki on helppo yhdistää snorklaukseen.

 

Muita aktiviteetteja lähialueella ovat valaiden bongailu, tähtien katselu UNESCO-alueella sekä sukellus.

 

Lue lisää Landmar Costa Los Gigantes -hotellista täältä: www.landmarhotels.com/en/landmar-costa-los-gigantes.html

 

 

*Tutkimus tehtiin tammikuussa 2023, ja siinä haastateltiin 500 edustuksellisesti valittua vastaajaa Suomessa.

 

 

 

 

 

Landmar Hotels

Landmar Hotels -hotelliketjuun kuuluu kaksi neljän tähden hotellia Teneriffan länsirannikolla: Landmar Costa Los Gigantes ja Landmar Playa La Arena. 


Landmar Costa Los Gigantes on ihanteellinen perhelomahotelli vesipuistoineen ja perheaktiviteetteineen. Landmar Playa La Arena taas on suunnattu enemmän pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka voivat nauttia hotellin eksklusiivisesta Platinum Club -palvelusta ja vain aikuisille tarkoitetuista alueista. Molemmilla hotelleilla on myös runsas retki- ja elämystarjonta, joka mahdollistaa saareen tutustumisen.

 

Lähde: related.dk 30.3.2023


 

www.landmarhotels.com

 

 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries