Vikin ja Köpin matkaohjelma esittelee Euroopan kaupunkeja

Matkakohteet ovat München, Manchester, Marseille, Valencia, Zagreb ja Napoli.


 

Vikinja Köpin matkailuohjelma lähettää tutun kaksikon unohtumattomalle tutkimusmatkalle ympäri Eurooppaa. Jokaisessa jaksossa tutustutaan uuteen kaupunkiin, jossa kisataan siitä, kumpi suorittaa paremmin joukon haastavia tehtäviä ja orkestroi itselleen ikimuistoisemman reissun.

Kokemuksesta tulee kuitenkin Ville "Viki" Eerikkilälle ja Juuso "Köpi" Kalliolle hyvin erilainen, koska heti kohteeseen saavuttaessa arvotaan kumpi joutuu kärvistelemään reissun pienellä budjetilla, toisen ottaessa kosketusta kaupunkiin isommasta matkakassasta nauttien.

Kohteina on kuusi kiinnostavaa eurooppalaista kaupunkia, joista jokaisessa vietetään vauhdikkaat kaksi vuorokautta. Kohteiden joukossa on mielenkiintoisia Välimeren helmiä, mutta myös pohjoisemman Euroopan kiehtovia metropoleja. Pelkkää patsaiden pällistelyä ja muistomerkkien ihastelua ei kuitenkaan ole luvassa, koska suoritettavat tehtävät johdattavat Vikin ja Köpin nauttimaan matkasta kaikilla aisteillaan. Kumpikin pääsee paikallisten kanssa touhutessaan sukeltamaan reippaasti oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja tilanteisiin, joissa heitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty.

Reissujen jälkeen Viki ja Köpi kohtaavat toisensa studiossa ja pääsevät arvioimaan, kuinka matka ja tehtävät omalta sekä varsinkin toisen osalta onnistuivat. Studion jälkinäytöksessä selviää, kumpi onnistui käyttämään budjettia luovemmin ja järjestämään itselleen onnistuneemman reissun.

Matkakohteet ovat München, Manchester, Marseille, Valencia, Zagreb ja Napoli.

Esiintyjät: Juuso ”Köpi” Kallio sekä Ville ”Viki” Eerikkilä Ohjaus sekä käsikirjoitus: Hermanni Koppala Ohjelman on Ylelle kehittänyt sekä tuottanut Rabbit Films, 2023.

Vikin ja Köpin matkailuohjelma 21.4. alkaen Yle TV2:ssa klo 21.00 ja samana päivänä koko sarja Yle Areenassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries