Sveitsin Jungrfraun alue esittäytyi Suomessa

Jungfraujoch on Euroopan korkeimmalla sijaitseva, 3454 metriä, rautatieasema.


 

Jokseenkin keskellä Sveitsiä sijaitsevan vuoristoisen Jungfraun alueen matkailun edustajat poikkesivat Helsingissä 27.2.2023 esittelemässä alueensa hienoja matkailumahdollisuuksia.

 

Jungfrau Railways -yhtiön markkinointijohtaja Matthias Bütler kertoi, että Sveitsin hyvien rautatieyhteyksien ansiosta Jungfraun alueelle on helppoa matkustaa junalla. Jungfrau Railways operoi junien lisäksi alueen gondolihissejä, jotka vievät retkeilijät ja laskettelijat pikavauhtia kilometrien korkeuteen. Jungfraun alueen korkeita huippuja ovat muun muassa Jungfrau, 4158 metriä, ja Eiger, 3970 metriä. Jungfraujoch on Euroopan korkeimmalla sijaitseva, 3454 metriä, rautatieasema.

 

Grindelwaldin kylän matkailua edustava johtaja Bruno Hauswirth esitteli kotikylänsä tarjoamia matkailu- ja majoituspalveluja. Grindelwald ja Jungfaun alue ovat laskettelijan paratiisi, mutta alue tarjoaa paljon aktiviteetteja myös kesäaikaan, kuten vaellusta ja maastopyöräilyä. Hauswirthin mukaan kesäkuukausina alueella liikkuu jopa hieman enemmän matkailijoita kuin talvikuukausina.

 

Tilaisuuden järjesti related.dk.

 

Jungfrau Railways -yhtiön markkinointijohtaja Matthias Bütler kertoi, että Sveitsin hyvien rautatieyhteyksien ansiosta Jungfraun alueelle on helppoa matkustaa junalla.

Grindelwaldin kylän matkailua edustava johtaja Bruno Hauswirth esitteli kotikylänsä tarjoamia matkailu- ja majoituspalveluja.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries