Eckerö Linen laiva ehostui

Eckerö Linen mannekiinina toimiva merenneito tervehti yleisöä yhtiön osastolla Matkamessuilla 17. tammikuuta 2019.


Suomalaisen laivayhtiön Eckerö Linen alus m/s Finlandia on ehostunut telakalla tammikuun alussa 2019. Laiva on saanut muun muassa toisen sisäänkäynnin, uudet pelastuslautat ja uudistuneen ilmeen.

Tammikuun telakoinnissa lisättiin laivan matkustusmukavuutta ja tehtiin määräaikaisia teknisiä huoltotöitä. Laivaan lisättiin toinen sisäänkäynti matkustajavirtojen liikkuvuuden parantamiseksi, ja muita uudistuksia tehtiin muun muassa hytteihin, Bar Naissaareen ja Cafeteria Satamaan, jonka toiseen kerrokseen rakennettiin viihtyisä matkustustila.

Uusittu sisustus on arkkitehti Bettina Ingvesin käsialaa. M/s Finlandia on Ingvesille entuudestaan tuttu, sillä tämä vastasi laivan sisustuksesta myös sen aloittaessa liikennöinnin vuonna 2013.  M/s Finlandia on liikennöinyt Helsinki-Tallinna –välillä jo 25 vuotta.

M/s Finlandia on ollut Teoston tilastojen mukaan jo vuosia Suomen suurin keikkapaikka: siellä järjestetään eniten elävän musiikin esityskertoja vuodessa. Tänäkin vuonna lavalle nousee kotimaisia huippuartisteja moneen makuun, esimerkiksi Jannika B, Arttu Wiskari, Eini, Aikakone, Kasmir ja Karri Koira.

Eckerö Line kertoo, että se teki vuonna 2018 huipputuloksen ja kasvatti matkustajamääräänsä 24 prosenttia. Asiakasmäärät kasvoivat Suomen ja Viron lisäksi kansainvälisellä markkinalla, vaikka kokonaismarkkina laski.

Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan 17. tammikuuta 2019.


Eckerö Linen m/s Finlandia on liikennöinyt Helsinki-Tallinna –välillä jo 25 vuotta.

Hyvä ruoka on Eckerö Linen mukaan tärkeä osa laivayhtiön palveluvalikoimaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries