Monacon luksushotelli uudistui

Monte-Carlon kasinon läheisyydessä oleva luksushotelli Hotel de Paris Monte-Carlo on käynyt läpi neljä vuotta kestäneen uudistusprosessin.


Monacon tunnettu maamerkki ja ylellisyydestään tunnettu hotelli Hotel de Paris Monte-Carlo on uudistunut, kun neljä vuotta kestänyt remontti valmistuu tammikuussa 2019.

Remontin yhteydessä uudistettiin vuonna 1864 perustetun hotellin yleisiä tiloja, ravintoloita ja huoneita kunnioittaen hotellin perustajan Francois Blancin ajatusta, jonka mukaan hotellin täytyy edustaa täydellistä huippua hotellialalla.

Uudistustöiden suunnittelusta vastasivat arkkitehdit Richard Martinet ja Gabriel Viora, joiden mukaan uudistukset haluttiin tehdä siten, että hotellin arvokas ja ajaton loisto säilyy.

Hotellin uudistaminen on toteutettu vaiheittain siten, että vuonna 2017 Monacon ruhtinasperheen jäsenet, prinssi Albert ja prinsessa Stephanie, vihkivät käyttöön uuden sviitin, joka oli nimetty heidän edesmenneen äitinsä, prinsessa Gracen mukaan. Se on hotellin toistaiseksi ylellisin huoneisto. Vielä hienompaa on odotettavissa tammikuun 2019 lopulla, kun käyttöön otetaan hotellin suurin sviitti, prinssi Rainier III.

Uudistuksen valmistuessa hotellissa on 207 huonetta, joista 60 prosenttia on ylellisiä sviittejä.

-       Hotel de Paris Monte-Carlon uudistus toteuttaa Groupe Monte-Carlo Societe de Bains de Mer –konsernimme vision. Tuli asiakas sitten Euroopasta, Yhdysvalloista, Lähi-idästä, Venäjältä, Aasiasta tai Brasiliasta, Hotel de Paris Monte-Carlon pyöröovella hän tietää kokevansa pian sellaisen elämyksen, jota ei voi kokea missään muualla. Meidän tehtävämme on varmistaa, että unelma toteutuu, sanoo hotellin toimitusjohtaja Ivan Artolli tiedotteessa.

Myös hotellin ravintoloita, joista osalla on tunnustuksena Michelin-tähtiä, on uudistettu.

Hotel de Paris Monte-Carlon klassisen arvokas julkisivu on säilytetty uudistuksessa ennallaan.

Hotelli kertoi uudistuksen valmistumisesta tiedotteessaan 7. tammikuuta 2019.


Monacon ruhtinasperheen jäsenet, prinssi Albert ja prinsessa Stephanie, vihkivät käyttöön uuden sviitin, joka oli nimetty heidän edesmenneen äitinsä, prinsessa Gracen mukaan.

Prinsessa Grace –sviitti on ylellinen.

Grace-sviitistä on kauniit näkymät Välimerelle ja Monte-Carlon satamaan.

Hotel de Paris Monte-Carlon huonekäytävä.

Hotellin baari Le Bar Americain on sekin uudistunut. Sisustussuunnittelusta vastasi David Collins Studio.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries