Qatar Airways lentää Göteborgiin

Qatar Airways avasi joulukuussa 2018 reitin Göteborgiin Landvetterin lentokentälle.



Lentoyhtiö Qatar Airways jatkaa laajentumistaan avaamalla reitin Dohasta Göteborgiin. Ensimmäiset lennot Boeing 787 –koneella Göteborgin Landvetterin lentokentälle lennettiin joulukuussa.

Qatar lentää Dohan ja Göteborgin välillä viisi kertaa viikossa. Uudella reitillä yhtiö pyrkii palvelemaan niin liike- kuin lomamatkustajiakin.

Qatar Airways on laajentanut toimintaansa Euroopassa nopeasti kahden viime vuoden aikana avaamalla reitit Prahaan, Kieviin, Skopjeen ja Pietariin.

Qatar Airwaysin pääjohtaja Akbar Al Baker sanoo, että reitti Göteborgiin toimii tärkeänä väylänä, jonka kautta ruotsalaisille matkustajille tarjoutuu pääsy yhtiön yli 160 kohteeseen eri puolilla maailmaa.

Göteborgin alueen edustajan, johtaja Henrik Einarssonin mukaan kysyntänäkymä uudelle reitille on hyvä, koska Göteborgin alueella Ruotsissa on runsaasti auto-, lääke- ja teknologiateollisuutta. Dohan kautta on hyvä yhteys useisiin kohteisiin Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki.

Business-luokan matkustajille on tarjolla Qatar Airwaysin palvelut, joihin sisältyy muun muassa täysin makuuasentoon säädettävät matkustajapaikat sekä ruoka- ja juomatarjoilut matkustajan oman tarpeen mukaan.

Qatar Airwaysilla on nykyaikainen laivasto, johon kuuluu yli 200 konetta. Yhtiön kotikenttä on Hamad International Airport (HIA), josta lähtee lentoja yli 160 kohteeseen.

Kansainvälinen reittauspalvelu Skytrax nimesi Qatar Airwaysin parhaaksi lentoyhtiöksi business-luokassa 2018 (World’s Best BusinessClass).

Qatar Airways kertoi Göteborgin reitistä tiedotteessaan 12. joulukuuta 2018.

Kuvat: Qatar Airways.

Qatar Airwaysin business-luokka on valittu Skytrax-reittauspalvelussa maailman parhaaksi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries