Fiskarsissa lähiruokamarkkinat


Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, 5-6.10 2019, kerääntyvät lähiruoan ystävät jälleen nauttimaan ja shoppailemaan Fiskarsin ruukkikylään, kun siellä järjestetään lähiruokamarkkinat.


Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, 5-6.10 2019, kerääntyvät lähiruoan ystävät jälleen nauttimaan ja shoppailemaan Fiskarsin ruukkikylään, kun siellä järjestetään lähiruokamarkkinat. Fiskars kertoi asiasta tiedotteessaan 2. lokakuuta 2019.

Slow Food ruokafestivaali järjestetään nyt kymmenennen kerran, ja tänä vuonna se järjestetään uusissa hienoissa tiloissa Fiskarsin Puimalassa. Lauantaina ja sunnuntaina voi kokea nautintoja niin maistiaisissa kuin yläkerran ravintoloissakin ja lisäksi oppia uutta luennoilla ja tuotenäytöksissä. Ja tietysti ostaa taatusti kotimaista ja lähellä tuotettua suoraan heiltä jotka työn tekevät. Yli 70 tuottajaa laittavat pöytänsä koreaksi parhailla tuotteillaan. Lapset saavat osansa hauskassa FlipFlopin ilmaiskonsertissa lauantaina klo.11. Ja aikuisille mahdollisuus vaikka nauttia snapsi rapujen kanssa.
Hyvän, puhtaan ja oikeudenmukaisen puolesta Slow Food Västnyland ja jokavuotinen ruokajuhla Fiskarsissa! 

Tiedot:

5-6.10 Fiskarsin Puimalassa klo. 10-16

Järjestäjä: Slow Food Västnyland

Sisäänpääsymaksu 2€, lapset alle 12 v. ilmaiseksi. 

Linjaauto liikennöi Karjaan asemalta lauantaina klo. 9.45 ja 10.45 ja takaisin Fiskarsista 14.45 ja 15.45. Hinta 5€/matka

Ilmainen pysäköinti aivan lähellä.

Fiskars Village on ainutlaatuinen ja monipuolinen matkailukohde, jossa design, taide ja käsityö kohtaavat historian, luonnon ja Lähiruoan. Fiskars Village palkittiin parhaana kotimaisena matkakohteena vuonna 2016 ja vuonna 2017 sai Euroopan komission myöntämän Culture Eden in Finland 2017 palkinnon.

Kuvat: Fiskars.

Teksti: Johannes Virtanen



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries