Souvlaki tarjoilee Kreikan makuja Tikkurilassa

Souvlaki on ulkoisilta puitteiltaan vaatimaton mutta muuten mainio ja ystävällinen kreikkalainen grilli Vantaan Tikkurilassa vanhan Peltolantorin laidalla.


Olin vaimon kanssa asioilla Vantaan Tikkurilassa syyslauantaina. Nälkä alkoi kurnia vatsassa, joten päätimme poiketa vanhan Peltolantorin laidalla olevassa kreikkalaistyyppisessä grillissä Souvlakissa.

Emme olleet hurjan nälkäisiä, mutta kaipasimme pikkusuolaista, joten tilasimme listalta Kana Gyroksen eli pitaleipään käärityn kana-aterian ranskanperunoilla. Ruokajuomaksi otimme tällä kertaa vain vettä.

Kana Gyroksen hinta oli 8 euroa hengeltä, johon ilmeisesti ranskanperunoista tuli 1 euro lisää. Aterian hinta ja laatu oli mielestämme varsin hyvin tasapainossa, joten lähdimme kylläisinä ja tyytyväisinä jatkamaan ostosreissuamme Tikkurilassa.

Souvlaki on sisustukseltaan vaatimaton. Seiniä koristaa muutama Kreikasta muistuttava taulu ja posteri. Taustalla soi kreikkalainen musiikki, mikä oli plussaa. Myös palvelu oli erittäin asiallista ja ystävällistä, joten voin mielelläni suositella Souvlakia muillekin.

Kirjoittaja vieraili Souvlakissa 5. lokakuuta 2019.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries