Helsingin Sokos Hotellit kattavat joulun

Ravintola Tornin joulukattaus.



 
Helsingin keskustan Sokos Hotellit Presidentti, Torni ja Vaakuna valmistautuvat jouluun. Hotellien ravintolat ovat suunnitelleet joulukattauksia niin pikkujouluja kuin perheillallisia varten. SOK kertoi asiasta tiedotteessa 14. lokakuuta 2019.
Loisteen joulupöytä Helsingin sydämessä
Funkkisravintola Loisteen joululounas tarjoillaan Helsinki-näköalojen äärellä seisovasta pöydästä. Tässä ravintolassa herkkuja on nautittu vuodesta 1952 asti. Osa joulupöydän mauista juontaakin juurensa aina olympiavuoden ajoille saakka.
Alkupalapöytä sisältää muun muassa mätivalikoiman, merianturaterriiniä, hirvipateeta, savuporotartaria, joulukinkkua, rosollia ja paahdettua kukkakaali-karpalosalaattia. Lämpimästä pöydästä nautitaan esimerkiksi lipeäkalaa, joulumakkaroita, karjalanpaistia ja jouluisia laatikoita. Jälkiruoaksi herkutellaan appelsiini-pannacottalla ja piparkakku-suklaamoussella.

Original Sokos Hotel Vaakunan tilausravintola Kaarre sekä näköalakabinetit ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Tilaisuudet tulee varata min. 8 päivää ennen toivottua tapahtumaa.

Loisteen joulupöytä 9.–20.12.2019, ma-pe klo 11-15.30 ja lauantaisin klo 13-16.
Original Sokos Hotel Vaakunan 10. kerros, sisäänkäynti Kaivokatu 10.
Hinta 64 e / aikuinen, lapset 3 e / ikävuosi (3-12 v) 

Erityistä: Lapsille iso leikkihuone ravintolan yhteydessä. Upeat näköalat. Kauniita yksityistiloja.

Presidentin pikkujoulukausi
Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Presidentissä juhlitaan pikkujouluja vauhdikkaan Show & Dinnerin merkeissä. Show & Dinner -illat alkavat buffet-ruokailulla uudessa, entisen yökerhon paikalle sisustetussa Pressa Forumissa, ja jatkuvat show’n merkeissä Presidentin Teatterisalissa. Tällä pikkujoulukaudella lavalle astuvat vuoron perään Tomi Metsäketo, Club for Five, Jarkko Valtee & Osku Heiskanen sekä mentalisti Pete Poskiparta.

Joulunalusviikolla hotellin Presidentti-salissa tarjoillaan nyt ensi kertaa Linnanvoudin runsas joulubuffet, joka sisältää perinteisiä suomalaisia jouluruokia modernilla twistillä. Bistro Manussa voi nauttia kolmen ruokalajin talvimenun – tämä jouluillallinen sopii nautittavaksi vaikka kahden kesken.

Linnanvoudin joululounas, 16.-20.12.2019, arkisin kello 11–14.30, Presidentti-sali 3. krs
56 e / henkilö. Tarjoillaan ennakkovarauksesta: Myyntipalvelu, puh. 020 1234 800
Bistro Manun talvimenu, 7.1.2020 asti, saatavilla joka päivä ravintolan aukioloaikoina
Menut alkaen 43 e (kolme ruokalajia).

Erityistä: Keskellä kaupunkia, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Monipuoliset tilavaihtoehdot. Pressa Forumissa livebändejä pikkujouluaikaan.

Klassikkoravintola Tornin joulumenu tarjolla myös iltaisin
Ravintola Torni on tarjoillut elämyksiä herkkusuille jo vuodesta 1931. Joulun alla Helsingin ensimmäisen pilvenpiirtäjän huomassa tarjoillaan niin joululounaita kuin -illallisia.

Torni lupaa, että sen joulubuffetista jokainen löytää omat suosikkinsa: tarjolla on niin mätiä ja lanttulaatikkoa kuin talon omaa hirviterriiniä, vihersimpukoita ja runsaasti erilaisia kasvisvaihtoehtoja. Pääruoka, mureaksi haudutettu naudan entrecôterulla rosmariinikastikkeella, tryffelillä maustettu kanaterriini tai päivän kala, tarjoillaan pöytään. Jälkiruoaksi nautitaan vaniljapannacottaa ja punaherukkakeittoa tai maitosuklaamoussea ja tyrniä.

American Barin palkitut baarimestarit sekoittelevat laadukkaita drinkkejä lounaiden ja illallisten alle tai jälkeen. Ateljee Barissa, talon huipulla, on juomien lisäksi tarjolla kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.

Ravintola Tornin (Kalevankatu 5) joululounas tarjoillaan 27.11.-20.12.2019,
ma-pe klo 11.30-16.00. Hinta 69€ (S-Etukortilla 67 €) / aikuinen, lapset 30 € (6-12 v)
Ravintola Tornin jouluillallinen 9.-19.12.2019, ma-la klo 17.00-21.00,
Hinta 53€ (S-Etukortilla 49 €) / aikuinen, lapset 30 € (6-12 v).

Erityistä: Ryhmille joululounas voidaan kattaa myös Tornin näköalakabinettiin (max. 30 hlöä). Useita pienille ryhmille sopivia kabinetteja yksityisiin joululounaisiin ja -illallisiin.

Valmista kotona American Barin jouluinen Apple Sour
Calvados 4cl
omenahillo 2-3 tl, kanelisiirappi 2cl
tuorepuristettu limemehu 4cl

Kaada kaikki ainekset sheikkeriin. Ravistele reilusti runsaiden jäiden kanssa. Tuplasiivilöi ja kaada Coupette-lasiin. Koristele omenaviipaleella. Juoma on valmis nautittavaksi!

Kuvat: SOK

 
Ravintola Loiste, jouluisia alkupaloja.

Ravintola Loiste, jouluisia jälkiruokia.

Original Sokos Hotel Presidentti, Show & Dinner, Club for Five, Songs of Kirka.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries