Sokos Hotel Presidenttiin uusi tapahtumatila

Pressa Forum on uusi tapahtumatila Helsingin sydämessä.


Helsingin keskustassa sijaitsevassa Original Sokos Hotel Presidentissä avautui syyskuussa uusi usean sadan hengen tapahtumatila Pressa Forum. Forum rakentui talossa vuodesta 1980 toimineen legendaarisen yökerhon tilalle. Yhdessä viereisen auditorion kanssa Pressa Forum tarjoaa nyt modernin ja monipuolisen näyttämön niin kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, pikkujouluihin kuin juhlaillallisiin.


Puitteet jopa 800 hengen tapahtumille

-Yökerhomme muuntaminen moderniksi tapahtumatilaksi on todella tervetullut uudistus varsinkin auditoriotamme käyttäville asiakkaille. Tyylikkäästi uudistunut tila mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet minimessuista illallisiin. Jatkossa auditoriossa pidettävään seminaariin tai kokoukseen on entistä helpompi yhdistää cocktail-tilaisuus tai vaikka oma näyttely, kertoi hotellinjohtaja Hannele Laurila SOK:n 10. syyskuuta 2019 päivätyssä tiedotteessa.

Pressa Forum toimii hyvin myös sellaisenaan. Esteettömässä tilassa on moderni ääni- ja valotekniikka isoine valkokankaineen. Muuntuvassa tilassa ei ole kiintokalusteita vaan se muokataan kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi eri pöytämuodoin ja kalustein. Vauhdikkaat juhlaillat syntyvät esiintymislavan, tanssilattian ja baaripöytien yhdistelmällä.

Uusi tapahtumatila täydentää vuosina 2016–2018 upeasti uudistetun hotelli Presidentin jo ennestään mittavaa tilavalikoimaa, johon kuuluu nyt 14 kokoustilaa, 2 ravintolakabinettia, 400 hengen tilausravintola Presidentti- ja Sylvi-saleineen, Pressa Forum sekä 370-paikkainen auditorio. Sijainti Helsingin ydinkeskustassa takaa vieraille sujuvan tulon tapahtumiin kaikilla julkisilla kulkuvälineillä.

Tomi Metsäketo ja Club for Five pikkujoulutäkyt 2019

Pikkujoulukaudella 2019 Presidentin auditorio toimii teatterisalina, jonka lavalla nähdään hieno kattaus musiikkia, drag show’ta ja stand up -komiikkaa. Lavalle nousevat vuoroilloin Tomi Metsäketo, Club for Five, Jarkko Valtee & Osku Heiskanen sekä mentalisti Pete Poskiparta. Ennen illan esityksiä illallistetaan uudessa Pressa Forumissa. Show&Dinner -illalliselle voivat varata lippuja niin yritysryhmät kuin yksityishenkilöt Sokos Hotellien myyntipalvelusta.

Keskustassa juhlivan pikkujoulukansan jatkot vietetään niinikään Pressa Forumissa. Perjantai- ja lauantai-iltaisin bilebändi Vallu Lukka & Groove President ylläpitää tunnelmaa aamun tunneille asti.

Original Sokos Hotel Presidentin uusituissa kokous- ja juhlatiloissa aistii presidentillistä tunnelmaa ja modernia tyylikkyyttä. Designer Paola Suhosen suunnittelemissa, suomalaisia ilmiöitä esittelevissä hotellihuoneissa tapahtumavieras nukkuu elämykselliset yöunet.

Yökerho Pressa toimi Presidentin alakerrassa talon avaamisesta eli vuodesta 1980 lähtien. Sen lavalla on vuosikymmenten varrella nähty ja kuultu niin kansainvälisiä yhtyeitä kuin suomalaisen viihdemusiikin kirkkaimpia tähtiä.

Syyskauden Show&Dinner -ohjelmisto: 


Tilavaraukset: Ravintolamyyntipalvelu, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, puh. 020 1234 600

Kuvat: SOK



Pressa Forum tarjoaa puitteet jopa 800 hengen tapahtumille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries