Classic Pizza




Kuten monesti aiemmin, poikkesimme vaimon kanssa pizzeriaketju Classic Pizzan ravintolassa Vantaalla kauppakeskus Jumbossa sunnuntaina iltapäivällä. Pizza tuntui sopivalta lounasvaihtoehdolta sen jälkeen, kun olimme ensin käyneet elokuvissa Flamingon Finnkinossa ja asioineet kauppakeskuksessa.

Tilaan yleensä Classicin listalta prosciutto-pizzan ja kyytipojaksi tuopillisen olutta, enkä poikennut kaavastani tälläkään kertaa. Enkä myöskään pettynyt, koska pizza oli herkullinen ja olut, tällä kertaa LapinKulta, maistui sen kanssa oikein hyvältä. Tilasimme lisäksi pienen astian valkosipulia, jota ripottelimme oreganon ja tabascon ohella pizzan päälle.

Olen aina pitänyt Classic-ketjun hyvistä pizzoista ja ihallut ravintolaketjun selkeätä konseptia. Ruokalista on selkeä ja asiakas tietää mitä saa. Ei rönsyilyä, ei höntyilyä. Eipä ihme, että pizzaketju on kasvanut selkeän konseptinsa avittamana vauhdilla.

Lukijalle heräsi ehkä mieleen kysymys, mitä elokuvaa olin rouvan kanssa katsomassa. Se oli Ilosiaaikoja, Mielensäpahoittaja. Elokuvassa ei tarvinnut mieltänsä pahoittaa, koska se oli erittäin hauska ja samalla koskettava kotimainen elokuva. Suosittelen!

Kirjoittaja vieraili Classic Pizzassa 16.9.2018.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries