Kuninkaan Lohet

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet toimii hienossa maalaismaisessa ympäristössä kosken partaalla Vantaalla.



Sain tilaisuuden viettää hienon syyspäivän Vantaankosken hienoissa maisemissa, kun yrityksemme järjesti työhyvinvointi-iltapäivän Kuninkaan Lohet –tapahtumaravintolassa. Päivän ohjelmaan kuului ensin seikkailutapahtuma ravintolaa ympäröivässä hienossa luonnossa, sitten oli vuorossa päivän teemaan sopiva luento ja lopuksi herkullinen loimulohipäivällinen.

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet toimii hienossa maalaismaisessa ympäristössä kosken partaalla Vantaalla. Ravintola toimii museoviraston suojelemassa vanhassa viilatehtaassa. Ravintolakokonaisuuteen kuuluu lisäksi viilatehtaan läheisyydessä oleva erillisrakennus Kuninkaankartano, jossa on arkipäivisin yleisölle avoin lounaskattaus.

Paikka sijaitseee juuri Kehä3:n eteläpuolella, Helsinki-Tampere –moottoritien kainalossa. Ravintolan ympäristö tuo mieleen vanhan Suomi-filmin idylliset maalaismaisemat, joten on vaikea uskoa olevansa Kehä3:n sisäpuolella. Kosken partaalla oli nytkin useita kalastajia kokeilemassa onneaan.

Kuninkaan Lohet tarjoaa hienon ympäristön niin yritystapahtumalle kuin perhelounaallekin. Ravintola järjestää lounaskattauksia myös joulun aikaan ja juhlapyhinä kuten äitienpäivänä.

Kirjoittaja on nauttinut Kuninkaan Lohien herkullisista antimista vuosien varrella useita kertoja. Viimeksi hän vieraili ravintolassa 13.9.2018.

Alkupalapöytä oli monipuolinen.

Loimulohi kypsyy isossa rautagrillissä.

Loimulohi sienikastikkeen ja perunoiden kera on maistuva kokonaisuus.

Kuninkaan Lohet tarjoaa hienon ympäristön niin yritystapahtumalle kuin perhelounaallekin.

Ravintolan ympäristö tuo mieleen vanhan Suomi-filmin idylliset maalaismaisemat, joten on vaikea uskoa olevansa Kehä3:n sisäpuolella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries