Altian Blossa vientiin ARKETin kanssa

Tuotteeseen on suunnitellut uniikin etiketin rakastettu ruotsalainen kuvittaja Ilon Wikland 

Altian valmistama Blossa-glögi ja ARKET-kauppaketju vievät pohjoismaisen glögitradition tarjolle seitsemälle vientimarkkinalle joulusesongin ajaksi. Erikoiserä ARKET + Blossa on alkoholiton luomuglögi, joka tulee saataville ARKET-myymälöihin seitsemään eri maahan. Tuotteen etiketin on suunnitellut rakastettu kuvittaja Ilon Wikland.  Altia kertoi asiasta tiedotteessaan 31. lokakuuta 2019.

Altian mukaan Blossa ja ARKET ovat luontevat yhteistyökumppanit, koska niitä yhdistää pohjoismainen design, korkea laatu ja vastuullisuus. Blossa on perinteinen, ruotsalainen brändi juomatalo Altialta ja ARKET on konseptimyymälä, joka tarjoaa tuotteita naisille, miehille, lapsille ja kotiin. Jokaisessa myymälässä on myös kahvila. Yhteistyössä suunniteltu erikoiserä tulee myyntiin seitsemän maan ARKET-myymälöissä: Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, UK:ssa, Luxemburgissa, Alankomaissa ja Belgiassa.   

Alkoholiton ARKET + BLOSSA -glögi on valmistettu puhtaasti luomuraaka-aineista: täyteläisestä punaviinistä on poistettu alkoholi ja se on yhdistetty rypäletiivisteeseen ja Blossan omaan mausteseokseen. Altian mukaan juomalla on hedelmäinen tuoksu ja runsas maku, jossa aistii mausteneilikan, kardemumman ja inkiväärin. 

Tuotteeseen on suunnitellut uniikin etiketin rakastettu ruotsalainen kuvittaja Ilon Wikland. Wikland on tunnettu pohjoismaisten traditioiden tulkitsijana ja myös pitkästä yhteistyöstään Astrid Lindgrenin kanssa. 

Jouluostoksilla kävijät voivat myös maistaa glögiä ARKET-kahviloissa, jotka ovat osa ostoselämystä. Lisäksi kahviloissa on joulun ajan tarjolla kausileivonnainen; pehmeä piparkakku Blossan glögimausteilla. Leivonnaisen on suunnitellut ARKETin keittiömestari Martin Berg yhdessä Blossan tuotekehityspäällikkö Åsa Orsvärnin kanssa.  
Glögi on 1800-luvulta peräisin oleva perinne, joka kuuluu tunnelmallisiin joulukuun iltoihin perheen ja ystävien kanssa. Blossa on Ruotsissa myydyin glögi ja joulun symboli ja suosittu myös muissa Pohjoismaissa.  

Hinta kuluttajalle noin 5,90 euroa ja koko 0,75 l. 

Kuva: Altia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries