Blossa vuosikertaglögissä maistuu Havaiji
Blossan vuosikertaglögi 2019 on hakenut inspiraationsa Havaijilta Oahun saarelta keskeltä Tyynenmeren trooppista vyöhykettä. |
Blossan vuosikertaglögi 2019 on
hakenut inspiraationsa Havaijilta Oahun saarelta keskeltä Tyynenmeren
trooppista vyöhykettä. Blossa 19 Aloha -glögi saa kauniin värinsä punaisista
hibiskuksen kukista. Blossa-glögien suunnittelu ja valmistus on tarkkaa ja
pitkäjänteistä tiimityötä. Esimerkiksi uuden vuosikertaglögin suunnittelu
aloitettiin jo puolitoista vuotta sitten, Blossan markkinoija Altia kertoi
tiedotteessaan 10. syyskuuta 2019.
– Vegaaninen Blossa 19 Aloha saa passionhedelmästä trooppista makeutta, jota tasapainottaa hibiskuksen kukan hedelmäinen hapokkuus. Kahvi ja kookos sopivat makuina hyvin yhteen, ja ne tuovat glögin jälkimakuun hieman suklaisia vaniljan aromeja. Glögin aromimaailma on raikkaan hedelmäinen ja sopii hyvin yhteen Blossan perinteisten glögimausteiden kuten neilikan kanssa, Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn kuvailee.
Miten Blossa 19 Aloha kannattaa nauttia?
– Vuosikertaglögimme voidaan aina nauttia sekä lämmittämättömänä että lämmitettynä. Glögikausi kannattaa aloittaa syksyllä viilennetyllä juomalla, ja lämmittää juomaa sitten talvea ja kylmiä kelejä kohden. Suosittelen juoman kanssa kypsää juustoa tai suolattuja paahdettuja manteleita, sillä glögin runsas ja hedelmäisen makea maku sopii hyvin sekä makean että suolaisen pikkupurtavan kanssa, Orsvärn sanoo.
Pullon design sisältää viestejä Havaijilta
Blossa 19 Aloha -pulloa koristavassa, 1950-luvun Havaiji-paitoja jäljittelevässä kuviossa on hibiskuksen kukkia. Pullon kaunis korallin väri on hyvin lähellä itse glögin väriä. Väri on saanut innoituksen Havaijin koralleista, jotka koristavat Havaijin saaria ympäröiviä särkkiä. Numeroiden turkoosi väri viittaa mereen ja surffauskulttuuriin, kun taas korkki symboloi kookospähkinän väriä ja pintarakennetta.
Blossa 19 Aloha, 14,99 euroa /0,75 l, on saatavilla Alkon valikoimassa 7. lokakuuta alkaen.
Blossan vuosikertaglögit
Blossa on tehnyt vuodesta 2003 lähtien joka vuosi uuden maun ennen talvisesonkia. Vuosikertapullon ainutkertainen ulkoasu on kasvattanut myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögiä kohtaan. Vuodesta 2011 lähtien Blossa on kääntänyt katseensa maailmalle etsiessään innoitusta vuosikertaglögeihinsä. Perinteisiin glögimausteisiin on sekoitettu uusia ja jännittäviä makuja maailman eri kolkista. Aiempina vuosina Blossa on tarjonnut makumatkoja muun muassa Etelä-Amerikkaan (2011), Japaniin (2012), Intiaan (2017) ja Italiaan (2018).
Kommentit
Lähetä kommentti