Dubai saa uusia hienoja hotelleja

Address Sky Views on hotelli, jossa on 166 huonetta, upea näköalatasanne, komea allas ja ravintoloita 360 asteen kaupunkinäkymin.


Hotellin valitseminen tuottaa usein päänvaivaa varsinkin Dubaissa, johon rakennetaan koko ajan uusia  hienoja hotelleja. Uusista vaihtoehdoista voidaan mainita Downtown Dubaihin joulukuussa avautuva Address Sky Views, jossa on 166 huonetta, upea näköalatasanne, komea allas ja ravintoloita 360 asteen kaupunkinäkymin. Hotellin ovat suunnitelleet Burj Khalifasta tunnetut arkkitehdit.

Joulukuussa avautuu niin ikään TAJ JLT Hotels, jonka 46 kerroksesta 17 on varattu 200 huoneen ja sviitin hotellille. Vasta avattu Paramount Hotels & Resorts Dubai tarjoaa ainutlaatuista Hollywood-glamouria. Yksi sen 823 huoneesta on esimerkiksi omistettu mafiaelokuvaklassikko Kummisedälle. Toinen taas on nimeltään ”Producer’s Suite”, jonka varustukseen kuuluu yksityinen elokuvateatteri ja hamam.

Andaz Dubai The Palm on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat asua lähellä Dubain nähtävyyksiä, kuten Jumeirah Beachiä, Dubai Marinaa sekä Dubai Mall-, Mall of the Emirates- ja Marina Mall -ostoskeskuksia. Hotellissa on 15 kerrosta, 217 huonetta ja 116 huoneistoa.

Dubain uusista hotelleista kertoi uutiskirje Travel News from All Over the World 10. joulukuuta 2019.

Address Sky Views.

Vasta avattu Paramount Hotels & Resorts Dubai tarjoaa ainutlaatuista Hollywood-glamouria.

TAJ JLT Hotels.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries