Qatar Airways tilasi luksusjettejä Gulfstreamilta

Gulfstream G700 palvelee Qatar Airways –yhtiötä lähinnä tilausliikenteessä.


Lentoyhtiö Qatar Airways on ilmoittanut tilanneensa luksusjettejä Gulfstream Aerospace –yhtiöltä.

Qatar Airways tilasi 10 uudenlaista ylellisesti varustettua bisnesluokan G700-lentokonetta, jotka sopivat lähinnä tilausliikenteeseen. Qatar on aiemmin tilannut Gulfstreamilta useita lentokoneita, jotka ovat mallia G500 ja G650ER.

-Olemme iloisia ollessamme ensimmäisiä asiakkaita G700-koneelle, joka on yksi suurimmista bisnesjeteistä, ja odotamme innolla koneiden tuloa täydentämään lentolaivastoamme, sanoo Qatar Airwaysin toimitusjohtaja H.E. Mr Akbar Al Baker.

G700-mallia pidetään bisnesjettien lippulaivana, jonka tilat ja toimintamatka ovat isommat kuin kilpailijoilla. Lentokoneen moottoreina on kaksi Rolls-Royce Pearl 700 –konetta.

Qatar Airways kertoi uusimmasta konetilauksestaan tiedotteessaan 22. lokakuuta 2019.

Kuvat: Qatar Airways

Gulfstream G700-mallia pidetään bisnesjettien lippulaivana, jonka tilat ja toimintamatka ovat isommat kuin kilpailijoilla.

Gulfstream G700 tarjoaa matkustajille poikkeuksellista ylellisyyttä.

Kiireinen valtionpäämies tai suuryrityksen johtaja voi kerätä matkan aikana voimia Gulfstream G700:n makuutiloissa.

Kommentit

  1. Hei,

    NOMARK LOAN Firmin -lainanhallintapäällikkö. Olemme sijoitusyhtiö, joka etsii yrityksiä, joilla on kannattavia projekteja, tai yrittäjätiimejä, jotka tarvitsevat liiketoimintaansa alkupääomaa, joka voi tuottaa hyvän sijoitetun pääoman tuoton koko rahoituksen ajan. Keskitymme varhaisen ja myöhäisen vaiheen yritysten tukemiseen. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, ota meihin yhteyttä minkä tahansa lainan suhteen. Ota yhteyttä ja anna tietosi sähköpostitse: nomarkloanfirm@hotmail.com

    Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja menettelyt vastaamalla tähän sähköpostiin: nomarkloanfirm@hotmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Beirut-elokuva avaa Libanonin lähihistoriaa

Tiepolo and the Nazis: unexpected story behind one painting

Tiepolo in Helsinki - The Exhibition of Discoveries